חזה עוף סיני בליווי אננס

הכנה קלילה ומהירה

בחורה עם מחשב נייד

אוכל סיני

2 חב' ( עדיף טריות)  חזה עוף
2 כפות סויה
2 כפות קורנפלור
—————————–
לחתוך את החזה לקוביות, לערבב עם הסויה והקונפלור

בסיר:

1 פלפל אדום גדול חתוך לרצועות דקות
1 פלפל צהוב     –  "-
1 פלפל כתום     -" –
1 בצל גדול פרוס
1 כף שמן קנולה
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות סויה
3 כפות חומץ
3 כפות סוכר
3 כפות קורנפלור
1/2 קופסאת אננס – אם אין לא נורא
—————-
אל השמן להכניס בצל 3 דק'
להוסיף את הפלפלים, לאדות 5 דק'
להוסיף: סוכר,חומץ,קורנפלור,סויה
רסק,סוכר
בסוף את האננס לערבב בעדינות

להוסיף את העוף…
להביא לרתיחה, להקטין להבה..
7 דק'..

את המעדן הזה
על אורז לבן
תיהנו