חדש מבית "השחר העולה": ממרח אגוזי לוז טבעוני

בוקר טוב

קיבלתי ממרח חדש של חברת "השחר העולה", ממרח שוקולד טבעוני וטעים שאפשר לאכול מהקופסה גם בלי בעיה ולחסל אותו צ'יק צ'ק.

אבל החלטתי להכין עוגה. מצאתי ברשת מתכון של קרן אגם לעוגה בחושה עם ממרח שוקולד ושיניתי אותו מעט ברכיבים.

עוגת שיש בחושה עם ממרח שוקולד משובח.

3 ביצים גודל M
3/4 כוס סוכר לבן
חצי כוס (100 גרם) שמן קנולה
1 כוס שמנת מתוקה 38% שומן
כפית גדושה אבקת אפייה
כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל
4 כפות ממרח שוקולד אגוזי לוז של השחר העולה.
2 כפות קקאו משובח
2 כפות קוקוס

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל 180 מעלות ומשמנים את תבנית האינגליש קייק.

מערבבים במהירות ביצים וסוכר עד שהתערובת מתעבה מעט. מוסיפים תוך כדי ערבוב שמן, שמנת מתוקה . מוסיפים אבקת אפייה וקמח ומערבבים מעט, רק עד לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים חצי מהבלילה לתבנית האפייה.

למחצית הבלילה שנותרה בקערה מוסיפים ממרח שוקולד אגוזי לוז מבית השחר העולה, קוקוס ואבקת קקאו. מערבבים עד לקבלת תערובת כהה אחידה.

מעבירים לתבנית את התערובת הכהה (מעל התערובת הבהירה), ובעזרת סכין או כף יוצרים צורת שיש.

מכניסים לתנור ואופים 40-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים עליו. מצננים מעט.

* שומרים את העוגה כשהיא עטופה היטב עד 4 ימים בטמפרטורת החדר.

חדש מבית "השחר העולה":

ממרח אגוזי לוז טבעוני

השחר העולה, המותג הישראלי האהוב והוותיק, ממשיך להפתיע ולהתחדש, וכעת משיק לראשונה ממרח טבעוני מאגוזי לוז (15.5% ) עם קקאו.

ממרח האגוזים החדש מבית השחר העולה הינו פרווה בכשרות בד"צ העדה החרדית. הממרח טבעוני ומבטיח לספק אלטרנטיבה נהדרת לקהל הטבעונים, והנמנעים מחלב.

הממרח בעל מרקם קרמי עשיר, מכיל 15..5% אגוזי לוז משובחים ומבטיח לשדרג כל כריך ולהשתלב נפלא בעוגות, קינוחים ומאפים מתוקים.

ללא צבעי מאכל, ללא כולסטרול, ללא חומרים משמרים.