מתוך אי המטמון: צילום כפיר בולוטין.
עוד לא הספקנו להיפרד מהחגים,וכבר מריחים את הסופגניות ואת חג החנוכה שמתדפק על הדלת. וזה הזמן לראות את כל ההצגות והפסטיבלים כולל בבכורה.
בתיאטרון אורנה פורת שעמלים בו כל השנה, הפעם מקיים זו השנה ה11 את פסטיבל הצגות הילדים , לראשונה במוזיאון תל אביב ( ולא בתיאטרון גבעתיים). . הפסטיבל מהווה מוקד משיכה לכל מי שרוצה להעניק לילדיו ונכדיו חוויה תרבותית מהנה ואיכותית. הצגות הפסטיבל נוצרות על ידי טובי הכותבים, הבמאים והיוצרים בארץ. 23 הצגות יועלו בין התאריכים 4-10 בדצמבר.
במסגרת הפסטיבל שיתקיים במוזיאון תל אביב, תעלה בבכורה בקאמרי ההצגה "עלי באבא וארבעים השודדים", בבימויה של שירילי דשא, הצגה רבת משתתפים בהשראת המעשייה המפורסמת מסיפורי אלף לילה ולילה. לגילאי 12-6.
מתוך חברים על הגשר: צילום כפיר בולוטין.
בכורה נוספת לתיאטרון אורנה פורת בחנוכה: " פלפלים" – קברט שירים בפורמט יחודי, מיועד לילדים ולכל המשפחה, שבו שחקנים – זמרים ופסנתרן מגישים את שירי הילדות הקלאסיים והאהובים לילדים וגם להורים באווירה כיפית, אישית והומוריסטית. במופע הילדים וגם ההורים משתתפים בשירה. לגילאי 5-9
בין הצגות הפסטיבל: רובין הוד, שועלון מחפש חברים, אי המטמון, טרופותי, זהבה ושלושת הדובים, מולאן, פרצוף חמוץ, מחסן השטוזים של דתיה ועוד.
טרופותי-צילום כפיר בולוטין.
אז לפני שאתם מתרווחים בכיסא,שימו לב : ההצגות עולות הפעם במוזיאון תל אביב,ולא בתיאטרון גבעתיים!
ועכשיו קחו את ההורים,סבא סבתא,דודה או דוד ,ותיהנו!!














