חברת הרבלייף השיקה סדרת מוצרים חדשה על בסיס אלוורה השומרים על בריאות וחיוניות העור והשיער לשימוש יומיומי ללא חומרים משמרים.
הסדרה כוללת:
שמפו – שמפו בעל ריח נהדר, שמספיקה כמות קטנה מאוד ממנו על מנת להקציף ולחפוף את השיער. מעבר להיותו עשיר באלוורה , השמפו מכיל גם חלבוני חיטה מה שמחזק את השיער פי 10 כבר מהשימוש הראשון. השמפו הותיר ברק על שערי, ריח רענן לאורך זמן ורכות נפלאה.
מרכך שיער– בעל ריח טוב שנשאר על השיער לאורך זמן. מעניק לשיער רכות נפלאה. גם המרכך מכיל בתוכו מעבר לאלוורה חלבוני חיטה ועוד רכיבים טבעיים המשקמים את השיער ומחזקים אותו.
ג'ל רחצה – עדין, עם ריח טוב, מעניק לעור תחושה של משי.
קרם ידיים וגוף – כבר מהמריחה הראשונה הבנתי שהקרם הזה משהו אחר. הלחות, הרכות והריח באמת מייחדים אותו מכל מוצר אחר שניסיתי בעבר.
ג'ל לחות לגוף – בעל ריח טוב, מרכך את העור נותן תחושה משיית. מוצר ייחודי שכמו קודמו הכי טוב שניסיתי עד היום בתחום הלחות לגוף.
ההשקה למוצרים הנפלאים נחגגה בבית מלון קרלטון בתל אביב במסעדה בלו סקאי של השף מאיר אדוני שבקומה 15. ההשקה לוותה בהרצאה של דיאטנית שהסבירה מדוע השימוש במוצרים הללו טוב על פני שימוש במוצרים אחרים, הרצאה של מנהלת המוצר שהציגה את המוצרים וארוחת ערב עשירה ממטבחו של מאיר אדוני. ההשקה כיאה למוצרים משובחים היתה מכובדת מאוד, עשירה ומיוחדת.
את החגיגה בירוק אחתום בחגיגה ירוקה מן הטבע. אין כמו אוכל ירוק התורם לבריאות ולטעם המשובח שניתן להפיק ממנו. תמצית הטעמים והניחוחות שוכנים בעשבי התבלין הירוקים הנפלאים, מגוון הוויטמינים שיש בירקות הירוקים עצום, הסיבים שהם מכילים והערך הבריאותי שלהם מקנים להם את כל הסיבות להשתמש בהם כמרכיב דומיננטי ועיקרי בכל ארוחה. לאחרונה, החלו להשתמש בהם גם במנות אחרונות וקינוחים, כדוגמת בזיליקום, רוזמרין ומרווה. להלן שני מתכונים מהמטבח הביתי שלי:
סלט ירוק רענן:
למצרכים:
2 צרורות פטרוזיליה
1 צרור שמיר
1 צרור כוסברה
4 גבעולי סלרי
4 בצלים ירוקים
2 שיני שום כתושות
2 כפות גרגירי שומשום קלויים במחבת יבשה
2 כפות צנוברים קלויים
5 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל שחור טחון
אופן הכנה:
לקצוץ דק את כל העשבים, הסלרי והבצלים. להוסיף את שמן הזית, הלימון, השום הכתוש, השומשום והצנוברים. לערבב הכל יחד. הכי טעים לאכול רענן, ישר אחרי שהסלט נחתך.
אורז ירוק בתנור
למצרכים:
1/4 כוס שמן
2 כוסות אורז
3 כוסות עשבי תיבול קצוצים (פטרוזיליה, שמיר, כוסברה, בצל ירוק וטימין)
מלח, פלפל שחור
4 כוסות מרק עוף צח רותח
2 כפות צנובר קלוי – לקישוט
להכנה:
- לחמם תנור לחום של 180 מעלות.
- לשים את כל המרכיבים בתבנית עמוקה ולערבב (למעט הצנובר).
- לכסות את התבנית בנייר אלומיניום ולחורר חורים במספר מקומות.
- לאפות כשעה. אחרי שהוצאנו מהתנור, לערבב הכל, לפזר צנובר קלוי ולהגיש.













