בוקר ושבוע טוב.
התמזל מזלי והוזמנתי להשקה והיכרות עם מותג השוקולד master martini אשר נחת בישראל תחת כנפיה המכובדות מאוד של חברת כרמית. היא תייבא לנו את כל הגודיס מבית מאסטר מרטיני.
הקונדיטורים בארץ הרוויחו מותג שווה, איכותי ומשובח.
השוקולד מאסטר של החברה הגיע גם הוא וגם מנהל השיווק, המאסטר הגדול הכין וטימפרר ממש ליהטט מולנו והכין פרלינים מטריפים. יש מגוון של "חומרי עבודה" ולמרבה היופי יש גם מוצרים ללא גלוטן אשר האנשים הרגישים מתרבים במהירות האור בכל העולם וזקוקים למוצרים טובים לעבוד ו/או לאכול אותם.
מוצרי פרווה כשרים המותאמים לקהל הישראלי בחלקו. כך שכולנו מסודרים.
התרשמתי מאוד לטובה מהחברה ,ממנהליה, מהאנשים אשר אמונים על המוצרים המעולים ומהטעמים .אין לי ספק שהמותג יכה שורשים בארצנו הקטנטונת אך הצורכת הרבה מזון ומוצרים איכותיים. יש פה הרבה אנשי מקצוע וקונדיטורים/יות מוכשרות ומוכשרים וגם לשוק הפרטי, למשקי הבית.
תודה רבה לחברת כרמית על ההזדמנות, על היוזמה, על שיווק ויבוא מוצרים איכותיים וכעת עם מאסטר מרטיני מאיטליה , אי שם בבולוניה אשר ממוקמת במפה במרכזו של המגף. אז לא רק פסטה ,גם שוקולד איכותי.
חברת כרמית תעשיות קיבלה את הנציגות הבלעדית לייבוא ושיווק חברת UNIGRA בעלת מותג השוקולד וחו"ג האיטלקי "מאסטר מרטיני" – ((MASTER MARTINI בישראל
מתניה שוורץ מנכ"ל כרמית: "המהלך מהווה חלק מאסטרטגיית חברת כרמית תעשיות, שעיקרה חיזוק קטגוריית חו"ג איכותיים לשוק התעשייתי והמקצועי בישראל בכלל וכן קטגוריית השוקולד ונגזרותיו בפרט. כמו כן, מאפשר לחברה, להציע מגוון רחב של פתרונות כשרים לשוק התעשייתי ומקצועי בעולמות האפיה,השוקולד והגלידה
חברת כרמית תעשיות ממתקים, קיבלה את הנציגות הבלעדית לייבוא ושיווק בישראל של המותג האיטלקי: "מאסטר מרטיני" (MASTER MARTINI), המתמחה בתחום האפייה הקונדיטוריה והגלידה לשוק המקצועי.
חברת יוניגרה האיטלקית המשווקת את מותג "מאסטר מרטיני" היא אחת החברות הגדולות בעולם בייצור ושיווק חומרי גלם לעולם המאפה והגלידה עם מחזור מכירות של מעל 600 מיליון אירו. החברה נוסדה ב 1972, כ 40% מהפעילות של החברה הינו מחוץ לגבולות איטליה ומוצריה משווקים ליותר מ 100 מדינות בעולם. לחברה 40 שנות ניסיון ו264,000 מ"ר של איכות. המותג מאסטר מרטיני זוכה להערכה בינלאומית מקונדיטורים מובילים בעולם.
מתניה שוורץ מנכ"ל כרמית מסר: "המהלך מהווה חלק מאסטרטגיית החברה, , שעיקרה חיזוק קטגוריית השוקולד ונגזרותיו גם בשוק המקצועי בישראל. כמו כן המהלך מאפשר לחברת כרמית להציע מגוון רחב של חו"ג איכותיים בינלאומיים כשרים." לדבריו: "תחת המותג מאסטר מרטיני ניתן למצוא מגוון עצום של פתרונות לעולמות האפייה והגלידה. בין התחומים הבולטים של החברה: שוקולד ותחליפי שוקולד, קצפת צמחית פרווה UHT,מחיות ורטבים לגלידה, , מרגרינות ושמנים, מחיות לוז ופיסטוק איטלקיים איכותיים ועוד".
כל מוצרי החברה כשרים תחת השגחת ה OU. בשיתוף עם "כרמית" מבוצעים מהלכים לשדרוג כשרויות על מנת לאפשר הרחבת פעילות בישראל.
כרמית תעשיות הינה חברה בורסאית, המתמחה בארץ ובעולם במוצרי Better for you ו Free From . החברה הינה חברה יצרנית ויצואנית המהווה שחקן משמעותי בעולמות של מוצרים ללא גלוטן, ללא חלב, מופחת סוכר וכן בעולמות הממתקים.
כרמית קקאו הינה החטיבה המטפלת בשוק המקצועי והתעשייתי בשיראל, המייצרת ומספקת חומרי גלם שונים ומגוונים עבור תעשיית המזון. המהלך הינו חלק בלתי נפרד מתהליך הרחבת פעילות גם ליבוא ושיווק חו"ג איכותיים לתעשיית המון ולשוק המקצועי בישראל.
כרמית הינה חברה וותיקה ומנוסה השמה דגש על מחקר ופיתוח תוך התאמה של מגוון המוצרים לדרישות השוק ולטעם הצרכנים. החברה מתמחה בייצור ושיווק של מגוון מוצרים: ופלים, עוגיות, שוקולד, קרקרים, סוכריות וחטיפי קרח והינה יצרנית המרשמלו הראשונה והמובילה בארץ.
בשנת 2014 קיבלה החברה את תו ה- GMP (תנאי ייצור נאותים) היתר זה מאפשר לחברה לייצר, לשווק ולסמן מוצרים בסימון 'ללא גלוטן'. כרמית משווקת את מוצריה בארץ ובעולם וכן מייצרת מוצרים עבור מותגים מובילים בארץ ובחו"ל.
קפיצה קטנה לאיטליה:
השף קונדיטור הבינלאומי פרנצ'סקו דרודי
הגיע לביקור בישראל להשקת מותג השוקולד "מאסטר מרטיני" האיטלקי
בכירי חברת כרמית תעשיות בראשם: מתניה שוורץ מנכ"ל כרמית ודניאל ברוזין מנכ"ל השוק המוסדי והמקצועי בכרמית, אירחו בסופשבוע האחרון בישראל את השף קונדיטור הבינלאומי פרנצ'סקו דרורי, שהגיע לארץ לרגל השקת מותג השוקולד האיטלקי בישראל מאסטר מרטיני (MASTER MARTINI), המתמחה בעולם האפייה, הקונדיטוריה והגלידה, לשוק המקצועי.
פרנצ'סקו, יערוך השבוע בישראל מרתון של סדנאות ואירועי טעימות מדן ועד אילת, לבכירי התעשייה בתחומי הקונדיטוריה והאפייה.
את הערב הראשון בארץ (יום חמישי ה-20.12) חגג פרנצ'סקו עם בכירי חברת כרמית בסדנת שוקולד שנערכה ב"פלא שף", במושב ניר צבי ולאחר מכן בארוחת ערב במסעדה בתל-אביב.
השף קונדיטור פרנצ'סקו דרודי פתח את הסדנא וסיפר: "חברת יוניגרה המייצרת את מותג "מאסטר מרטיני" נחשבת לחברה בין הגדולות בעולם לייצור חומרי גלם בתחום המאפה, הקונדיטוריה והגלידה עם מחזור מכירות של מעל 600 מיליון אירו".
לדבריו: החברה נוסדה ב 1972, כ 40% מהפעילות של החברה הינו מחוץ לגבולות איטליה ומוצריה משווקים ליותר מ 100 מדינות בעולם. לחברה 40 שנות ניסיון ו264,000 מ"ר של איכות".
דניאל ברוזין מנכ"ל כרמית תעשיות חתם את האירוע ואמר: "המהלך מהווה חלק מאסטרטגיית חברת כרמית תעשיות, שעיקרה חיזוק קטגוריית מוצרים איכותיים לשוק התעשייתי והמקצועי בישראל בכלל וכן קטגוריית השוקולד ונגזרותיו בפרט".
הקונדיטור דודו אוטמזגין, סיפר לאורח מאיטליה: "בדרך כלל אין לי זמן להגיע לאירועים אך באחד ממותגי השוקולד המובילים בעולם, ואין ספק שאשתמש בו."
בתום הסדנא נערכה לכבוד האורח ארוחת ערב חגיגית במסעדת יוקרה בתל-אביב. פרנצ'סקו סיפר כי הוא, "שמח להגיע לישראל בפעם הראשונה, האנשים בה חמים ומזכירים את האיטלקים. אין ספק שזה הביקור הראשון אך לא האחרון".
הגיעו לעבוד עם שוקולד: מתניה שוורץ – מנכ"ל חברת כרמית, דניאל ברוזין – מנכ"ל כרמית תעשיות, רונן אפללו – מנכ"ל האקדמיה הישראלית לשוקולד, הקונדיטור דודו אוטמזגין, דני בהרב – בעלי פלא שף, לורו לוי – שף קונדיטור, תומאס פלוריאני – מנהל מכירות מזרח תיכון של מאסטר מרטיני, דרורית יעקובי – מנהלת מכירות שוק תעשייתי כרמית, קרן ארביב – מנהלת מכירות שוק מוסדי כרמית ועוד.


















