מתברר שיש פרלמנט של גברים ב XNET והיום החליטו להיכנס לרחם של נשים עניות. כנראה ל YNET נגמרו נושאי הדיון, כנראה הם חוששים שהפופולריות שלהם בסכנה והנושא להיכנס למשפחות ונשים עניות לרחם הוא נושא סקסי שיביא את הקוראים.
חבורה של גברים נפוחים החליטו לקבוע, שמטוב ליבם מרצונם לדאוג לעתיד הילדים, צריך להציע, להחליט, להגביל את הילודה לאנשים עניים.
עשירים יוכלו ללדת ילדים בלי הגבלה, לעניים צריך לשים גבול. ואיזה יופי של מדינה תהיה לנו רק עשירים יגורו בה כי העניים לא ילדו ילדים. תוך דור או שניים ימחק זכרם של כל העניים בארץ.
כיוון שזה פרלמנט של גברים, רק גברים שלא מתביישים להופיע בשם ובתמונה ולומר את הדברים הנוראיים. מין בוז לעניים התנשאות על נשים עניות על הרחם שלהן שתופחת ותופחת. מה פתאום הן מביאות ילדים לעולם? בחרתי לצטט מכל תגובה רק את הסיכום:
– "אבל בואו נהיה לרגע כנים ונקרא לילד בשמו. השאלה הנשאלת פה היא למה לכל הרוחות הם מתרבים ואני צריך לשלם על זה".
– עובד סוציאלי מתנדב בארגון פעמונים, בן למשפחה בת 8 נפשות: "אז אחרי שחשבתי על זה במשך לא מעט זמן, הגעתי למסקנה שהפתיעה אפילו אותי. הגעתי למסקנה שכן הייתי מתערב.השכל ניצח".
מתחלחלת לחשוב שהוא מטפל במשפחות נזקקות במסגרת העבודה וההתנדבות.
– "תפסיקו ללדת. זו התעללות בילדים".
– "אולי בעוד 50 או 500 שנה העולם יהיה שונה והמחשבה תהיה, בלית ברירה, אחרת, אך כיום לא ניתן להגביל את ההורים בהולדת ילדים".
– "אין ספק שילדים למשפחות עניות הם נטל על החברה. האם החברה צריכה לייצר מערכת שתאסור על משפחות שכאלו להמשיך להתרבות מעבר לילד אחד (שזו זכות בסיסית, לדעתי)? לגמרי כן".
– הנשמה הטובה: "להגביל ילודה בקרב עניים – לא ולא. זו הרי תהיה הפרה בוטה של זכויות האדם. לאף אדם באף חברה אין את הזכות להיכנס לתחתוניהם של ההורים. זכות האדם על גופו, אבל בואו נהיה לרגע כנים ונקרא לילד בשמו. השאלה הנשאלת פה היא למה לכל הרוחות הם מתרבים ואני צריך לשלם על זה".
– לפחות צדיק אחד בסדום: אילן שיינפלד ילדים יכולים לחיות גם בצמצום, אם צריך, בצמצום חומרי, אבל לא בחסך רגשי. אם אינך בטוח ביכולת להעניק להם ביטחון רגשי, סביבה בטוחה רגשית, אל תביא אותם לעולם, אבל אם מה שעוצר בינך לבין הולדתם הוא כסף, אל תימנע מהם.
ילד הוא לא מקור של קושי, הוא קרן ברכה.
מאיפה יש לגברים את החוצפה מהולה בגאווה וזלזול, לבוא ולומר למשפחות עניות אל תביאו ילדים. לידיעתכם "אל תזלזלו בבני עניים שמהם תצא תורה". בואו נראה אתכם הגיבורים איזה גאונים אתם, כל אחד מכם יציין : איזו תאוריה הוא המציא, איזה תרופה לסרטן הוא חקר, באיזה פרס הוא זכה, כמה תלמידי חכמים הוא העמיד – אז אולי המסקנה היא גם לכם לא הגיע לבוא לעולם. אתם סך הכל אנשים קטנים שלא מביאים כל תועלת, סתם אוכלי חינם.
תועלת הם לא מביאים אבל הם בהחלט למדו מהתורה הנאצית – ילד שלא יכול להביא תועלת אין לו מקום כאן – לא נכים, לא מפגרים, – בספרטה השתמשו ברעיון הזה בהצלחה רבה, ומתחת להר הצטברו הרבה גופות של תינוקות חלשים.
ולמה נפסיק רק במשפחות עניות. גנטיקה – כל מי שהגנטיקה שלו דפוקה, נעקר אותם ואפילו בעל כורחם. הרי צאצאיהם יהיו נטל נוראי על הכלכלה. נבנה חברה בריאה ולא יצטרכו עוד לתקציבי ענק למשרד הבריאות, יוכלו לסגור בתי חולים שלמים כי אנחנו בונים חברה בריאה.
ואם מדברים על נטל על החברה, אז דחוף למצוא פתרון לכל אותם מבוגרים מי צריך אותם הם רק עולים כסף – חבל שאין אצלנו שלג, שאפשר יהיה להשאיר אותם ואנחנו נמשיך הלאה.












