חבילת ההפתעות הטעימה ה- goodie bag נחתה בביתי בפעם השנייה. כבר סיפרתי לכם עליה, זוכרים? אני בטוחה שאתם זוכרים ובכל זאת אספר שוב. מדובר בחבילת הפתעות המכילה מוצרים חדשים ומעניינים כמו: שמן זית מיוחד, ממרחים, פסטות מיוחדות, ממתקים יחודיים, מוצרים לאפייה ובישול ועוד. החבילה יכולה להכיל גם כלי מטבח, ספרי בישול ושוברים למסעדה. בכל חודש תכלול החבילה 5-7 מוצרים שנבחרו בקפידה ויגיעו באמצעות שליח לביתו של המנוי. לעת עתה קיבלו את החבילה כ-50 בלוגרים ואנשי אוכל מובילים. אבל, בחודשים הקרובים כל חובב אוכל שירצה להשתתף יוכל להירשם, לשלם דמי מנוי ולקבל חבילה הביתה מידי חודש.
רוצים להירשם?
לאתר החבילה הטעימה
לדף הפייסבוק
https://www.facebook.com/goodiebag.il
בחודש ינואר כללה החבילה מבחר מוצרים מגוון ששימח את ליבנו. מה היה שם?
1.יין של יקב צ'ילאג- יין solo syrah המופק מ-90% ענבי סירה ו-10% קברנה סוביניון. בן זוגי המבין ביין יותר ממני אמר שיש ליין ניחוח עדין ונעים, גוון סגול עמוק, ריח של שזיף, קינמון וקפה והוא מחליק על הלשון באופן מושלם. אני פשוט חשבתי שהיין טעים לי ולגמתי ממנו בהנאה.
כאן תמצאו עוד פרטים על היקב והיין
2. חטיפי חלבה של בארכה. חטיפי וניל וחטיפי וניל בתוספת פיסטוק. מכיוון שאני מטורפת על חלבה הרי שזה היה המוצר הראשון שהתנפלתי עליו. לשמחתי, מדובר על "חלבה בקטנה" כלומר, כל חטיף מכיל רק 99 קלוריות. כך שיכולתי לנשנש ללא ייסורי מצפון.
3. שמן זית ראשון של "מסיק מגל" מזן פיקואל. השמן הזה זכה במקום ראשון בתחרות שמני הזית "ראשון למסיק" שמן זית כתית מעולה בכבישה קרה. השתמשתי בו למתכון האורז הצלוי שאביא בהמשך ויצא מעולה.
אפשר להשיג את השמן כאן
4. מוצרים של חברת טרס פזוס. מוצרים מעולים ששידרגו לנו את הארוחה. האחד- סלסה פלפל אדום וצ'יפוטלה- זו סלסה מתקתקה ופיקנטית שמתאימה גם לילדים ואיתה השתמשתי במתכון. השני- חלפניו אדום כבוש- פלפל חלפניו בשל אדום חריף שהתאים לגברים של הבית.
5. תערובות קפה של לנדוור. קפה טחון טרי לבוקר וקפה שחור בטעם אספרסו. אני אישה של תה ולא שותה קפה. שאר בני הבית שותים קפה ואהבו במיוחד את הקפה בטעם אספרסו.
את תערובות הקפה של לנדוור ניתן להשיג כאן
והנה המתכון לאורז מטוגן וירקות ברוטב סלסה פלפל אדום וצ'יפוטלה
מצרכים
3 כוסות אורז תאילנדי מבושל
2 ביצים
3 כוסות ירקות- לפי רצונכם. אני השתמשתי בגזר גמדי, ברוקולי ופלפלים. אפשר גם תירס, אפונה או כרוב.
1 בצל גדול חתוך לקוביות
רוטב
5 כפות רוטב סויה
5 כפות רוטב סלסה
1 כף סוכר חום
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
להקפצה- שמן זית "מסיק מגל" מזן פיקואל
אופן ההכנה
מחממים את שמן הזית בווק, מוסיפים את הבצל ומטגנים מעט עד שיהפוך להיות שקוף, מוסיפים את הביצים ומערבבים יחד עד שמקבלים מעין חביתה מקושקשת ואז מוסיפים את הירקות ומקפיצים מספר דקות. מוסיפים את האורז המבושל, מערבבים היטב וממשיכים להקפיץ. מוסיפים את חומרי הרוטב ומגישים. טעים, טעים.
בתיאבון.



![unnamed[1] (10)](https://saloona.co.il/wp-content/uploads/images/iaffa/files/2015/02/kcd97hrnd1i76b8ltkci-665x498.jpg)
![unnamed[1] (11)](https://saloona.co.il/wp-content/uploads/images/iaffa/files/2015/02/duxcnfdatss3heauu0sl-468x624.jpg)
![unnamed[2]](https://saloona.co.il/wp-content/uploads/images/iaffa/files/2015/02/6w5ozior0k9ux44q52e-468x624.jpg)
![unnamed[1] (9)](https://saloona.co.il/wp-content/uploads/images/iaffa/files/2015/02/yqujhimj79gxwgv6vd4-665x498.jpg)








