השף צ'רלי פדידה עם הפוד טראק של חברת Sodexo On- Site

צרלי פדידה ואודי בן שימול. צילום איציק סינטוב

צילום איציק סינטוב

צהרים טובים,

בשנתיים, שלוש האחרונות השף צ'רלי פדידה נעשה חלק בלתי נפרד מחיינו, בצפיה במרקע הטלוויזיה יש לו סדרה טובה בערוץ האוכל, התמחות כמובן בדגים, למי שמכיר/ה. והוא אלוף אין ספק.

אני מתוקף עיסוקי מכירה אותו גם לפני העידן שהתפרסם בערוץ האוכל ואין לי ספק שהוא אחד השפים המוכשרים במחוזותינו. חדשני, משקיען ובנוסף לכל גם כזה חביב וחמוד. אי אפשר שלא לאהוב אותו ואת הביצועים שלו במטבח.

כעת השף צ'רלי פדידה פתח בפרוייקט חדש, פוד טראק כמו בחו"ל, רק שזה כאן. הוא והפרודוקטים המוגמרים והטעימים שיוצאים תחת ידיו המוכשרות תחת כנפי חברת sodexo on site . מגיעים למקומות עבודה גדולים, מוסדות ציבוריים, חברות ביטוח ועוד עסקים גדולים במשק כאן בארץ עם הפוד טראק שלהם ומעניקים שירותי הסעדה נודדים ומשגעים.

אחלה של פרוייקט ואני מאחלת לשף פדידה המון המון בהצלחה. אין לי ספק שזה יצליח. כל הכבוד והרבה פרנסה!!

חברת Sodexo On- Site , המתמחה במתן שירותי אחזקה ושירותי הסעדה לארגונים, חברות במשק, מוסדות ציבור ומפעלי תעשייה, אירחה השבוע במסעדה אותה מפעילה החברה בבניני חברת הביטוח "מגדל", את השף צ'רלי פדידה.

פדידה, הגיע לרחבת המסעדה עם הפוד-טראק שלו, איתו הוא נודד ברחבי הארץ ופינק מתוך אלפי עובדי החברה, את עובדי "מגדל" וההנהלה הבכירה במנות גורמה.

מבין המנות שהוגשו ניתן היה למצוא טורטליני גבינות , שום כרישה ושמנת, פסטה ירוקים עם שום , יין לבן, תרד ואפונת גינה ופסטה עם שום קונפי , דגים וריחן.

עבורSodexo שחזונה הוא שיפור איכות החיים של העובדים, זו עוד דרך להיות שותפה עם "מגדל " בשיפור איכות החיים של עובדי לקוחותיה.

גם אודי בן שימול, מנכ"ל חברת Sodexo On-Site ודורון ספיר, מנכ"ל מגדל הגיעו כדי להתרשם מהמטעמים של פדידה ואף הצטלמו למזכרת….