הקרח חזר לירושלים

על פינגווינים בקרח וחגיגת טעמים קולינארית עם השף ניר צוק במתחם התחנה הראשונה בירושלים.

בחורה עם מחשב נייד

השבוע ביקרתי ב'ימבקרח', מתחם החלקה חדש במתחם התחנה המתחדש בירושלים ויתקיים בין התאריכים 3.3.14-22.4.14 גם במהלך חג פורים וחופשת הפסח. 'ימבקרח' מציע למחליקים, לילדים ולכל המשפחה בילוי מדהים וחווייתי הכולל החלקה על הקרח על גבי משטח ענק בקומפלקס המשתרע על פני שטח של   600 מ"ר של קרח. עבור הילדים הקטנים, הובאו במיוחד עזרי החלקה בדמויות כלבי ים שיאפשרו  לילדים לגלוש בישיבה בליווי הוריהם. הילדים הגדולים יותר יוכלו ליהנות מהחלקה על הקרח עם עזרי החלקה בדמויות  פינגווינים מיוחדים שיקלו עליהם את ההחלקה ויהפכו אותה לחוויתית יותר. "ימבקרח" מתקיים בהפקת חברת "אריאל".

קרדיט צילום – ארנון בוסאני

מנכ"ל חברת אריאל ציון תורג'מן ציין כי: "אנו שוקדים ומעצבים בקפידה את מיזם 'ימבקרח' כדאי שהמבקרים יגיעו בהמוניהם ויוכלו ליהנות מחוויה מהנה לכל בני המשפחה. החוויה תתאים לכל הגילאים, החל מהילדים הקטנים וכלה במחליקים מקצועיים. המיקום בתוך מתחם התחנה הראשונה יאפשר למשפחה להגיע וליהנות מבילוי של יום שלם".

אבי מורדוך, מתחם התחנה הראשונה: "המבקרים שיגיעו למתחם 'ימבקרח' יוכלו  ליהנות במתחם התחנה ממגוון אפשרויות בילוי מהנות להשלמת חווית הביקור. הקהל מוזמן ליהנות מביקור בבאזר הקולינרי המתחדש, מתערוכות האמנות בתחנה, ומהחוויות הרבות שמציע מתחם התחנה הראשונה.

מתחם ההחלקה של 'ימבקרח' מעוצב ומקורה. כמו כן,  במקום מיזוג המבטיח משטח החלקה יציב וחלק לאורך כל היום. מבקרי 'ימבקרח' ייהנו משירות חם ומקצועי ממדריכים מנוסים ומקצועיים שילוו ויסייעו לחוויית הגלישה. בכניסה למתחם, יקבלו המבקרים ציוד מקצועי שיוסיף לגלישה מושלמת ובטוחה על הקרח. בנוסף , במתחם המעוצב יוכלו המבקרים ליהנות ממוסיקה נעימה שתוסיף לאווירה ותשמח את כולם.

קרדיט צילום- ארנון בוסאני
קרדיט צילום- ארנון בוסאני

החל מתאריך 10.4-22.4.14 יתקיים במתחם התחנה*** "קרקס פלורנטין"- קרקס של "אש ומים"עולם האש והמים נפגשים על במה אחת מופע קרקס מרהיב ומהפנט לכל המשפחה בכיכובם של אמני קרקס פלורנטין ואמני קרקס בינלאומיים

"ימבקרח" יתקיים בין התאריכים:

3.3-22.4.14

בין השעות: 14:00-21:00

בחגים בין השעות: 9:00-23:00

מחיר כרטיס כניסה:

כרטיס כניסה לילד/ מבוגר 40 ₪

מחיר לקבוצות- 35 ₪ לכרטיס

מחיר לתושב ירושלמי בהצגת כרטיס 30 ₪הזמנת כרטיסים חברת בימות:

*6220

 www.bimot.co.il

על החוויה הקולינרית במתחם התחנה בירושלים אמון השף ניר צוק המארח בחגיגה של טעמים בבזאר ייחודי.הבזאר הקולינרי הוא שוק מקורה וכשר, דינאמי וחדשני. משעות הבוקר המוקדמות ועד לשעות הקטנות של הלילה תוכלו להנות ממגוון מפתיע ומשובח של תוצרת איכותית שנבחרה בקפידה על ידי צוק עצמו, בדגש על value for money. כ-15 דוכנים קבועים ומתחלפים יציעו ממיטב התוצרת המקומית – או לשבת במקום, או לקחת הביתה. ניר מציין שאחריי שנים שבהן עבד בברנז'ה התל אביבית ( המסעדות 'קורדיליה', 'ביסטרו נועה','ג'אפה בר') תהה מדוע דווקא בעיר הבירה הירושלמית אין בזאר קולינרי מעניין.התוצאה בעיניו הוא תמהיל משובח של תל אביבים, ירושלמים ואנשים מכל הארץ שמגיעים לחגיגה של טעמים בלתי נשכחת.

עוד יתקיימו במקום מפגשי סדנת אוכל 'רומן קולינרי'  עם גיל חובב והשף ניר צוק –מסע ספרותי בעקבות מתכונים,תבשילים ואוכל בספרות העברית.


במפגשי הסדנא יודגמו מאכלים המבוססים על מתכונים שבספרים ויוגשו טעימות

בנוסף, יתקיימו סיורים מקדימים בתיאום מראש.


שעות פתיחה: א' – ה' 07:00 -חצות
שישי – 07:00 – עד שעה לפני כניסת שבת, מוצ"ש – עד חצות.