הילדים שלי אוהבים כדורי שוקולד. הבכורה מאוד אוהבת להכין. בשבילה זה סוג של עיסוק ותרפיה, והקטן מאוד מאוד אוהב לאכול. מה לעשות שלא חשבתי להצטייד בבית בביסקוויטים???
מה כן מצאתי במקרר? עוגה בת כמעט שבוע שלא עניינה יותר אף אחד. וזה, בערך, כל מה שצריך. קבלו את המתכון הכי גמיש, שמנצל שאריות בצורה אולטימטיבית ומעסיק יופי את הילדים.
מצרכים גמישים:
– עוגה שלאף אחד לא בא עליה יותר (אפשר גם עוגת הבית אם יש לכם במזווה)
– מים רותחים
– כ-25 גרם חמאה
– כ-100 גרם שוקולד מריר
– אם אוהבים ויש: קוקוס טחון ו/או סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה
- מפוררים את העוגה בהנאה לקערה
- ממיסים בסיר חמאה עם שוקולד מריר. תכל'ס, מה שאפשר ממה שנשאר ובהתאם לכמות העוגה שמפוררים.
- מוסיפים לעוגה המפוררת את השוקולד המומס + מים רותחים, עד שהתערובת נראית אידיאלית להכנת כדורי שוקולד.
- מכדררים, מצפים בקוקוס או סוכריות אם מתחשק, ומניחים במג'נטים.
- שמים לשעתיים במקפיא והופ! יצא אליפות.
זהו, עוגה שכמעט נזרקה לפח, התחפשה לכדורי שוקולד וחוסלה צ'יק צ'ק.
פעילות כייפית וטעימה לימי הבידוד הבאים עלינו לטובה. תיהנו וספרו איך יצא!












