הספינג’ של ריקי

בחורה עם מחשב נייד

מרוב כמות מתכוני הספינג' שקיימים מודה – התבלבלתי.

מיד התקשרתי לריקי חברתי היקרה והיא עשתה לי סדר במערבולת הספינג'ים.

למתכון:

1 קילו קמח

חמישים גר שמרית (אני השתמשתי בקמח שמרים של אוסם 1 ק"ג)

חצי כוס סוכר

קצת מלח (כפית)

4 כוסות מים פושרים בערך.

ללוש את כל הרכיבים במיקסר. הבצק דביק  מאוד וזה בסדר גמור כך הוא צריך להיות!

להתפיח (תופח מאוד מהר כי הבצק דל ברכיבים)

להרטיב ידיים, לעשות עיגולים עם חור באמצע ולזרוק לשמן.

** לשים לב שהשמן לא יהיה חם מדי (מורידים את החום ע"י הקטנת האש), כדי שהספינג' לא יהיו מוכנים מבחוץ ועדיין חיים מבפנים **

בהצלחה