
תנובה משיקה את "דיפדופים" – סדרת מטבלי גבינה לבנה בטעמים מיוחדים:
אריסה ולימון, צ'טני עגבניות מיובשות וקארי ירוק למון גראס ואננס
סדרת "דיפדופים" של תנובה מציעה שילוב אידיאלי בין הערכים התזונתיים המצויים בגבינה הלבנה, כמו סידן וחלבון, לבין טעם ייחודי, שנוח לאכול בכל מקום ובכל שעה ביום. הסדרה מציגה טעמים שמפתיעים את החיך, בשילובים ארומטיים מיוחדים. טרנד הנשנוש מתאים למגוון הזדמנויות: בערב, מול הטלוויזיה, ארוחת ביניים קלילה במשרד, כמנת פתיחה שמשדרגת כל ארוחה חלבית וכפתרון מהיר טעים ונוח לאירוח, לצד קרקרים וירקות.
לילך כהן שולומון, מנהלת שיווק חטיבת החלב, תנובה: "כ-40% מצרכני הגבינה נוהגים לטבול בה מוצרי מזון אחרים כגון חטיפים מלוחים, קרקרים, ירקות ועוד כשהרעיון שעומד בבסיס השקת "דיפדופים" הוא להציע תחליף כיפי לנשנושים הרגילים שהוא גם משביע וגם טעים. זיהינו שהצורך בנשנוש עולה בעיקר בשעות הערב מול הטלוויזיה ולאחר הארוחה כשמתחשק לגוון בטעמים. הטעמים שבחרנו לשלב ב"דיפדופים" מתיישבים עם מגמה שהלכה והתרחבה בשנים האחרונות בקרב הצרכנים הישראלים – הצורך בגיוון וחידוש של המוצרים הקיימים, שילוב של טעמים ארומטיים, פיקנטיים וגם קריצה לטעמים של תרבויות שונות הלימון גראס והאננס שמזוהים עם הטעמים האסייתיים ועוד"
מוצרי הסדרה:
– מטבל גבינה לבנה קארי ירוק, למון גראס ואננס, 250 גרם
– מטבל גבינה לבנה אריסה ולימון, 250 גרם
– מטבל גבינה לבנה צ'טני עגבניות מיובשות, 250 גרם











