כשסיוון, אחייניתה וחברתה הטובה של מיטל, מבקשת ממיטל וג'וני להגיע למפגש עם הגורו ההודי שלה, היא לא תארה לעצמה שמפגש זה יהיה גורלי עבורם.
במפגש זה הגורו שאל את ג'וני, מה הוא היה מאחלת לעצמו. ג'וני ענה שהיה שמח למיליון דולר, שיאפשרו לו מסע בעולם ופיתוח תרופה נגד סרטן. הוא אף האמין, שבזכות אלו, מיטל תחזור להיות שמחה ותגשים את עצמה בתחום הציור, כפי שתמיד חלמה.
מה רבה היתה הפתעתם של מיטל וג'וני, כשחזרו לביתם ומצאו מזוודה עם סכום זה במזומן בביתם.
התאומים שלהם, בני השתיים עשרה, פז והדר, חיכו להם והיו מופתעים לא פחות מהם.
האם אתם מאמינים בניסים?
המזוודה ריגשה והפחידה את כל בני המשפחה. אולי מישהו יגיע לבקשה? האם כדאי למוסרה למשטרה? אולי באמת קרה פה נס?
המשפחה החליטה לצאת למסע להודו לשנה, מבלי להשתמש בכספי המזוודה. איכשהו, הם הצליחו לסדר את זה שמיטל תצא לשנת שבתון בתשלום, ג'וני יעבוד מרחוק, הבית יושכר בחסות סיוון והילדים ילמדו גם הם מרחוק.
הדר שמחה, כי היא בדיוק נצלה מהחרם של אחת מחברותיה. ולהדר הפופולריות היא הדבר הכי חשוב.
פז, שמבחינתו בית הספר, הוא מעין כלא, שמח לצאת לחופשי. להכיר עולם ולפגוש חברים חדשים.
מיטל הרגישה שהצ'אקרות מתחילות להיפתח וג'וני הרגיש שמשהו אצלו התחיל לזוז.
הספר הוא מסע אישי של כל אחד ואחת מבני המשפחה. במהלך המסע, כל אחד מהם ילמד ויגלה על עצמו דברים חדשים, אשר יובילו אותם להתפתחות אישית.
באמצעות המסע האישי של כל הדמויות בספר, הקורא נחשף לפילוסופיות הבודהיסטיות ולמונחי המסע בהודו.
הספר בהחלט עושה חשק לצאת למסע בהודו, או בכל מקום אחר בעולם 🙂 למסע של גילוי עצמי תודעתי, למסע של הארה פנימית.
מאחלת לכם קריאה מהנה!
XOXO
אחת שיודעת 😉









