למצרכים ללביבות:
4 תפוחי אדמה
1 בצל
2 ביצים
1/2 כוס קמח
מלח
פלפל שחור
לרוטב:
1 בצל קצוץ
2 כוסות מים
1 כף פפריקה
מלח
פלפל
1 כף סוכר
לינק לסרטון הכנת המתכון:
עד היום אינני יודעת מה מקור המתכון של סבתי הרומניה. כשאני עושה אחד ועוד אחד, אני מניחה שבימים עברו, כשהבשר היה יקר ולא היה ידם משגת, הן הכינו לביבות טעימות להפליא עם רוטב צלי מתקתק. כמה אהבנו את הלביבות הללו. תמיד הוגשו כתוספת למנה בשרית ומי שלא אכל בשר, אכל את המנה כארוחה צמחונית. מנה כיפית אמיתית!


מי אני הילה אריאלי
מי אני הילה אריאלי
רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?