דובר עליה רבות, סופר עליה ועל הטעמים ההודים האותנטיים שהביאה לארץ מהודו. לא סופר על רינה פושקרנה האישה, על קבלת הפנים והכנסת האורחים כשמגיעים למסעדה. קבלת פנים ללא דופי, ללא הבדל משולחן לשולחן, מגיעה ושואלת, בודקת אם המנות ערבות לחיך ושואלת אם הכל בסדר.
את האוכל ההודי לא צריך להציג. את שלל הריחות, הצבעים והטעמים שמשולבים בהם חריפות מעניינת, הרבה קארי, המון ירקות מכל הסוגים וצבעוניות טעימה (יש דבר כזה). צבעוניות שמעוררת את החושים. כבר בכניסה מריחים את ריח הקארי העז, ממש כמו בהודו.
אנחנו אכלנו את הבופה ההודי. המגוון הגדול, אפשרויות הבחירה ועושר הטעמים נתנו לנו לטעום שלל מנות ונחשפנו לטעמים חדשים.
הארוחה מורכבת מבר עשיר, ממנת עוף צלוי על גחלים או מנת דג טיקה (לבחירה), המווגשות ישירות לשולחן. זאת בכדי שהמנה תוגש טרייה, חמה ועשויה בעת ההזמנה ותוגש על פלטת ברזל לוהטת. מנה בשרית נוספת, מבושלת ברוטב, מוגשת במזנון.
מעבר לזה, מבחר טרי ומגוון בסגנון "אכול כפי יכולתך": מרק היום (2 סוגים), לחם נאן, מתאבנים (הכי אהבתי) מבחר סלטים טריים, אורז הודי, תבשילי קטניות, ירקות מבושלים ו-2 סוגי קינוחים.
המקום הוא גן עדן אמיתי לצמחונים (כמוני). אין ספק שמעבר לטעמים הנפלאים, האכילה במקום היא חוויה בפני עצמה. חוויה מסוג אחר שמביאה את הסועד למחוזות אחרים, לא מוכרים.
גלידה חדשה בטעם צ'אי מסאלה עם קינמון – מושלם!
אנחנו נהננו ולקחנו איתנו רשמים של חוויות, טעמים וצבעים אחרים ממה שאנחנו מכירים.
טנדורי, רחוב משכית 32, א.ת. הרצליה פיתוח
שעות פעילות מזנון הצהריים:
ימי השבוע בין השעות : 12:00 – 15:30
ימי שבת בין השעות: 13:00- 16:30
ת ה נ ו !!!



















