התחיה הרוחנית של האנושות

1ea77b78b34643f34e7024ffe05447cf

חברים אהובים,

במאמר זה אפתח בנושא שמעניין את כולנו והוא – מה קורה בכדור הארץ ?

– איזה השפעות הוא מקבל שגורמות לשינויים כה קיצוניים בכל המערכת העולמית ?

– איך השפעות אלה על פלנטת כדור הארץ משפיעות עלינו באופן פרטני ?

שאלות אלה עניינו אותי  כאשר התחלתי את דרכי הרוחנית. גליתי שדרך שאלות, תשובות מגיעות מרמות רבות של ידע ושהאמת היא אחת כאשר מחפשים אותה.  החיפוש הרוחני מתחיל בעצמי הפרטי ששואל :

" מה קורה כאן ?

באיזה עולם  אני חי ?

ולמה זה קורה כך ולא אחרת ?

האמת מובילה תמיד להבנת השלם. השלם שהוא אנחנו כאדם בעל מערכת אמונות, זיכרונות, הרגלים, תפישות וכל מה שנובע ממחשבות, הרגשות וביטוי בחיים באופן מודע או לא.

ככל שההכרה מתחילה לתפוש את השלם הזה שנקרא עצמי מתפתח ומתבגר, התמונה מתרחבת להכיר את ההשפעות שפועלות על העצמי  האישי כל הזמן ואשר מניעות אותו להתפתח ברמת גוף-נפש-נשמה-רוח. ככל שהעצמי מתפתח הוא מבין באופן רחב יותר את העולם סביבו. את מערך הכוחות הרוחניים שמנהלים את החיים דרכו ודרך העולם הנחווה על ידו.

דרך הכוונה פנימית וידע הוא לומד לאזן את הכוחות האלה, כדי לא להיטלטל ולהיות מבולבל. הכוונה זאת באה דרך הנשמה שמחפשת להוביל את העצמי של האישיות הביתה, להתעלות רוחנית.

בתהליך ההתפתחות הרוחנית, שהנו השלב שכל אדם מובל אליו בזמנים אלה, ניתנת עזרה מעולם הרוח לכל אחד ואחת שמחפשים דרך לצמוח במודעות לרמת הנשמה ולחזור לקבל את כל המתנות של המורשת האלוהית שלה. דרך החיפוש אדם מאותת לנשמה שהוא בוחר לגלות אותה בחיים והיא פותחת לו דרך גבוהה יותר להתקדם, את דרך הרוח.

העזרה ניתנת דרך חלומות, ליווי מדריכים רוחניים שנותנים השראה ומעוררים,דרך ידע מספרים, סרטים, לימודים, סדנאות. שמסבירים ונותנים תשובות לכל מחפש רוחני. כל אחד הוא עולם שלם וייעודו להיות אור העולם הזה. זה שמחפש , מוצא ומתקדם.

מה קורה בכדור הארץ בזמנים אלה ומה זה אומר לגבינו ?

אנרגיות בעלות עצמה של אור אלוהי זורמות החל מתחילת המילניום לתוך כדור הארץ והאנושות. הן באות מממדים גבוהים יותר של אור, מהשמש המרכזית הרוחנית, מהכוכבים, ומתוך האדמה עצמה ומתגברות.

היבט חשוב של אנרגיות חדשות אלה של האור האלוהי הוא, שהן נושאות שער תקוה וגאולה עבור האנושות, מובילות לחיות יותר בתיאום עם התכנית האלוהית של חיינו. אנחנו יכולים להגביר כך את ההתפתחות הרוחנית שלנו ולקחת את הצעדים הבאים שלנו לאבולוציה רוחנית גבוהה.

האנרגיות של האור האלוהי שבאות כעת למישור כדור הארץ, מביאות צעד חדש עבור האבולוציה האנושית. האנושות שלוקחת את צעדיה להיעשות מיזוג עם הנשמה והאישיות מצטרפת לעולם הנשמות של הממלכה החמישית, של ההוויות הגדולות, המדריכים והמסטרים, והמוארים.

האנושות היא חלק מהממלכה הרביעית של הטבע לאחר ממלכת החי, ממלכת הצומח וממלכת המינרלים. האנרגיות של הרצון האלוהי באות למישור הארצי כעת ומביאות לאנושות הזדמנות גדולה להתקדמות רוחנית.

היבטים אלה של אור אלוהי מביאים פוטנציאל להתמרה גדולה, כמו גם בלבול וכאוס, כאשר צורות אלה, מבנים, ארגונים , אמונות רווחות ומחשבות שאינן בתיאום עם התכנית האלוהית, נושרות מהמציאות וצורות אלה שהן כן בתיאום, תתחזקנה ותקבלנה חיים חדשים.

היבטים חדשים אלה של האור האלוהי יבואו לכדור הארץ בגלים. גל גדול מאוד הגיע עם תחילת המילניום החדש ועוד הרבה גלים מגיעים במשך 25 השנים הבאות. כל גל מביא היבט חדש של רצון אלוהי וההשפעות מכל גל תפתחנה לחוויה במשך השנים.

אנרגיות הרצון האלוהי שדואג להתפתחות החיים, זורמות לאדמה ומביאות השפעה גוברת על האנושות ולאט ובקביעות תעזורנה לאנושות לפתוח את התבנית האלוהית של כל מי שבוחר להתקדם. כך ניתן להשיג תיאום עם התכנית האלוהית של כל החיים.

אנרגיות אלוהיות אלה מציעות לנו הזדמנות גדולה מאוד להתקדמות רוחנית, אישית וקולקטיבית. ההכרה מתבהרת לתפוש יותר אמת והלב נפתח לשחרר ולסלוח.

הבנת מהותה של התודעה הקולקטיבית האנושית מעניקה תמיכה רבה ברמה האישית שלנו ולשחרור טראומות גלובליות הנעוצות בהיסטוריה של האנושות והיקום המקומי של החומר, אשר משפיעות על חיי היום יום של בני האנוש.

עלינו להבין שאנו משפיעים ומושפעים משדה אנרגיה קולקטיבי של תודעת ההמון, בכל רגע בחיינו. דרך בחירה חופשית בכל מחשבה, הרגשה דיבור ומעשה שלנו, יחד עם אחרים. שדה זה נבנה לאורך עידנים על ידינו בחיים חוזרים ונשנים של תודעת נפרדות, מאבק וסבל, טראומות אישיות וגלובליות.

אנו יוצרים שדה רטט מועצם של אוסף תבניות מחשבה הרוטט בהזדהות עם רגשות בכל מנעד הצבעים בסכאלה דו קוטבית. היקום לא מתערב בכך בגלל חוק הבחירה החופשית שניתן לנו, אבל שולח לנו מסרים מעוררים לתקן זאת, אם נבחר בכך.

דרך התבוננות במה שקורה בעולם שלנו ודרך הידע שנמסר לנו, אנו מקבלים הבנה ומתעוררים לתפישת עולם חדשה ושינוי אורחות החיים שלנו. כאשר אנו מבינים שאנו בוראים שותפים בעולם נפרדות או בעולם של אחדות.

אז אנו בוחרים להצטרף לתודעה המתעוררת הקולקטיבית ולשדר את תפישת העולם הנכונה לנו שמביאה שמחה במקום עצב, בריאות במקום מחלה, שחרור במקום להיות כבולים כקרבן של עולם המופעל דרך שדה אנרגיה קולקטיבי ישן אותו הפעלנו עד היום בנבערות.

אנו מצטרפים יחד במחשבה ובכוונה ברשת של שדה מאוחד שבו יש פעימות רטט בהדהוד פנימי של המהות שלנו ושל אחרים. כך אנו משפיעים ברשת אנושית מאוחדת שמתעצמת. זה משפיע ומושפע חזרה גם על רשת רחבה מאוד של היקום כולו.

כך דרך ערבות הדדית סיפור האור המשותף מתרחב ועוזר למוסס כל רטטים של פחד, הישרדות חומרית וקרמה. אנו עוזרים לשחרר יחד מה שלא משרת את תפישת עולמנו החדשה. אנו מאפשרים את הנוכחות של רווחה, שמחה, עצמאות, חיוניות, תבוניות של חסד ונחמה שהם פנימיים וקוסמיים כאחד, דרך ההכרה האלוהית של ערבות ואהבה.

אנו משילים את מה שאנו מזהים כלא מתאים יותר לעידן חדש של חשיבה והרגשה. אנו רוטטים יחד בהרמוניה דרך החלמה ומזור ומשנים את התצורה החדשה של עולמנו במקרו והמאקרו. מאפשרים היוולדות של מהות אלוהית שמבטאת את עצמה דרך התמסרות לשדה המאוחד של חשיבה ויצירה. זו היא הרפתקה של אור.

להקדמה זאת אוסיף מאמר של חברה לדרך . נפגש במאמר הבא כדי להרחיב את ההכרה והלב.

שלכם, רחל

האנרגיה החדשה של עידן חדש- מאמר של רינת ידלין