חמוצי מסייאר אותנטיים של דפנה שם טוב מבית אמא
חמוצים המסייר מוגשים כתוספת ירק ליד תבשילי אורז, קוסקוס, מנות בשר ומשחקים תפקיד כמרכיב עקירי לאוהבי מזטים וארוחות חטופות על תקן הנשנוש /דפנה שם טוב;
ממכר – אנא היזהרו!
מצטערת על איכות התמונה – הטלפון שלי – לא משהן…כאן ניתן לראות את החמוצים עם אורז לבן בצד

מרכיבים:
הכמות הזו היא די גדולה שימו לב – היא מספקיה למלא 2 פלסטיקים של גלידה
קולורבי – חתוך לפרוסות דקות 5 יחדיות
גזר – חתוך לעיגולים או מקלונים ארוכים – 5 גזרים
גבעולי סלרי טריים – חתוכים למידות מקלונים – 5 גבעולים
צנוניות חתוכות לחצאים או רבעים – 15 יחדיות
גמבה אדומה – לפי הטעם פרוסות או מקלונים או חצאי סהר – 3 יחידות
פלפל ירוק חריף – אופציונלאי למי שאוהבת מתכון פיקנטי חריף פלוס
אופן ההכנה:
סוחטים מיץ מ-2 לימונים טריים
מוסיפים 2 כפות שמן
כף חומץ
מלח – כף אחת
חצי כפית פלפל שחור (ניתן להפחית או להוסיף יותר)
משרים את כל הירקות החתוכים והחומרים הנ"ל כ-3 עד 4 שעות
לאחר כ-4 שעות מנערים או מערבבים את תוכן הקערה או כלי האחסון ומעבירים לקירור!
תוך כ-6 שעות במקרר ניתן להתחיל לנשנש
בדרך כלל אצלנו בבית אוכלים את זה יום אחרי











