מתכון גורמה לדג פורל אפוי ברוטב פסטו, עגבניות מיובשות ואגוזי פקאן
רוטב (מתאים לכ-2-3 נתחי פורל):
200 גרם בזיליקום טרי
3 שיני שום
4-5 עגבניות מיובשות
1/4 כוס אגוזי פקאן ממשק דג על הדן
מלח אטלנטי ופלפל שחור לפי הטעם
שמן זית בזיליקום של Olea essence
אופן ההכנה:
· טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון.
· מוסיפים את השמן בהדרגה עד לקבלת המרקם הרצוי.
· מורחים את הרוטב היטב בבטן הדג.
· את צדיי הדג עוטפים בנייר אפייה.
· מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 20 דקות.












