לחמם תנור ל 180 מעלות
חומרים:
דג סלמון שלם – עדיף טרי
4 ענפים של עלי רוזמרין
מעט שמן זית
מלח + פלפל שחור גרוס גס
הכנה:
לסדר את עלי הרוזמרין בתחתית התבנית,
את הדג להניח על הענפים ( גם ריח טוב וגם הדג לא נדבק )
לפזר מעלה, שמן זית ותבלון ולתנור.
יש משהו בדג סלמון שממכר, בתנור ,על הגריל תמיד טעים וכמובן בריא.

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?