גרנולה הום מייד

גרנולה ביתית משגעת, נפלאה כנשנוש או כתוספת לכל גלידה או יוגורט

DSC_0717למצרכים:

300 גרם שיבולת שועל

150 גרם שקדים טבעיים

100 גרם גרעיני חמניה

100 גרם גרעיני דלעת

50 גרם אגוזי לוז טבעיים

5 כפות גדושות סילאן

5 כפות שמן קנולה/חמניה

להכנה:

1. לשים בקערה את השיבולת שועל וכל האגוזים והגרעינים

DSC_07132. להוסיף את השמן והסילאן ולערבב היטב.

3. לשים נייר אפיה על תבנית אפיה ולהעביר את הכבודה לתבנית.

DSC_07154. להכניס לתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 25 דקות (חשוב לשים לב במהלך האפיה שהגרנולה לא נשרפת).

DSC_07165. להמתין שהגרנולה תתקרר, לפורר אותה ולהכניס לכלי אטום.

DSC_0723כל כך טעים שניתן לאכול ולנשנש כחטיף.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב