גלידת קרמיסימו עם סדרה של גלידות קינוחים בהשראת קרין גורן

אחר הצהרים טובים,

איך אומרים? נתנו לחתול לשמור על השמנת, כך במקרה זה – לי הביאו לבדיקתי את הסדרה החדשה של גלידות קרמיסימו הפעם עם קינוחים מדהימים בשיתוף ובהשראה של קרין גורן. מתוק מתוק כמו וכמו המתכונים שלה, טעים ברמות על.

כאלה שאי אפשר להפסיק לאכול.
קרין גורן היא ללא ספק דוגמא לאהבת הקינוחים והקודנטוריה. אישה מתוקה תרתי משמע. חולה עליה ועל התוכניות שלה. אדם מדהים ומוכשר.

הקינוחים האהובים של הקונדיטורית ואשת הטלוויזיה קרין גורן הופכים הקיץ לסדרת קרמיסימו מפנקת. הסדרה החדשה אשר פותחה בשיתוף פעולה מלא עם מלכת הקינוחים של ישראל מביאה חגיגה של טעמים, בהשראת שלושה מקינוחיה המפורסמים והאהובים.
עוגת גבינה ולוטוס, אלפחורס שוקולד לבן ובראוניז בלונדיז.

דני רוד'נסקי מנהל הפיתוח של גלידת שטראוס מספר כיצד נרקם שיתוף הפעולה המתוק. "לפני כשנה חלמנו חלום, חשבנו איך אנחנו הופכים קינוחים אהובים לפינוקים קייצים, צוות השיווק וצוות הפיתוח של מפעל גלידת שטראוס בעכו התאסף סביב ספרי האפייה והקינוחים של קרין גורן האחת והיחידה, קראנו, סימנו ובחרנו את הפייבוריטים שלנו. כשפנינו לקרין שמחנו שהיא שותפה להתלהבות שלנו מהרעיון ,ולמעשה מאותו הרגע הפכה לשותפה מלאה בפיתוח"ח.

קרין גורן- "כשהגעתי למפעל גלידת שטראוס, נפתחו לי העיניים, צוות הפיתוח פרס בפניי עשרות רכיבים טעימים ותוספות אותן ניתן לשלב במוצרים שפיתחנו יחד. טעמנו, ניסינו, ולבסוף רקחנו לכם שלושה טעמים מפנקים עם המון תוספות טעימות, אני שמחה על השותפות שנוצרה ומקווה שתיהנו מהמוצרים כמוני".

ואנחנו בבית משפחת ארז באמת נהנים מן הטעמים הנפלאים של הסידרה ובערב יום העצמאות הקינוח האולטימטיבי שלנו יהיה הגלידות החדשות של שטראוס מלבד מאפי הבית שלנו.

הבנים כאן אהבו את עוגת הגבינה והלוטוס ,טעם אשר מבוסס על אחת העוגות האהובות ביותר של קרין גורן. עם שברי עוגיות לוטוס מקוריות.

יעלי אהבה את הבראוניז והבלונדיז בטעמי וניל עוגיות בראוניז ושוקולד ושברי עוגיות. מושלם ומתוק.

המועדפת שלי היא גלידת האלפחורס שוקולד לבן. בטעם שוקולד לבן האהוב עלי עם ריפל קרמל, שברי עוגיות וקוקוס שאני חולה עליו. הגלידה טעימה ומושלמת.

מהלך גאוני של גלידת שטראוס עם שיתוף פעולה מדהים ופורה.

בהצלחה ושיהיה לנו חג עצמאות מתוק וקיץ 2018 מלא בגלידות משובחות ואיכותיות כמו אלו.