אחר הצהריים טובים,
הגענו לסניף האהוב עליי של ג'ו, מרום נווה – ברמת גן.
את הארוחה הזוגית פתחנו דווקא במילק שייק מקופלת. אני ידועה כאוהבת ומכורה למתוק ובמיוחד לשוקולד וגלידה. וכל כך רציתי לנסות ממשקאות הקיץ המשגעים של ג'ו.
מילק שייק מקופלת הוא הנבחר, חלקנו אותו באהבה.
הוא אדיר וממכר .עונג עילאי לשנות בין הערביים חמות ולוהטות.
גלידת וניל, שברי מקופלת, קצפת, רוטב שוקולד ואגוזי לוז ומיני מאפינס. מה אגיד ומה אומר. אגדה חיה!!
מילק שייק מושלם ואהוב.
התחלנו בדגימת המנות.
הראשונה הגיעו – 3 יחידות של באן סלמון מעושן. לחמניות באן קלילות ומרחפות. טעימות להפליא.
לצד הסלמון נחו ברכות, בצל סגול מוחמץ, איולי ורוקט וליד הוגשה צלחת עם קוביות תפוחי אדמה ממכרות.
מאוד נהנינו. הכל נגמר.
הייתי חייבת לנסות רביולי קריספי. יש חיה כזו ותוכלו לפגוש בה ולטעום את המנה המופלאה בג'ו.
גם קריספי וגם רביולי של גבינות מענג.
הרביולי הפריך והשמנמן מלא הגבינות המשגעות מונח על סלט שלא יכולתי להפסיק לאכול. הקרנצ'יות והסלט המרענן עם הטעמים הביתים. סלט של אורוגלה, מלפפון, חסה, עגבניות שרי והדובדבן שבקצפת- פקאן מסוכר. היה מתובל בצורה מושלמת. שילוב מהמם.
גם מנה זו חוסלה עד תום.
מנה נוספת הגיעה לשולחננו.
גם החצי שלי וגם אני מאוד אהבנו. מנה ממכרת.
קציצות כרובית וברוקולי – 3 קציצות עסיסיות ולא קטנות בלשון המעטה. ברוטב קארי.
כל הטוב הזה מונח על מצע של קינואה מדהימה חמימה מוקפצת עם גזר ועשבי תיבול ורגע זה לא נגמר….
ולא תאמינו אם אומר לכן/ם פעם ראשונה שטעמתי חצ'פורי הייתה כאן ועכשיו בג'ו. ובאמת הגיע הזמן
מאפה פריך ומשגע במילוי גבינות ובשפע יש לומר, הכל נמס טעים ורותח ומעל כל העונג הזה תפגשו בביצת עין
ליד הוגשו סלט עגבניות חריף גם כאן ומתבל פלפלים וזיתים מושלם שהקפיץ את החצ'פורי.
יש אפשרות להזמין מנות ללא גלוטן, מנות טבעוניות. יש תפריט מושלם ומגוון.
בג'ו חושבים גם על הלקוחות הקטנטנים ויש קינוחים משגעים.
הרבה משקאות קיץ והיריעה קצרה מלהכיל את כל המחמאות שאכתוב כאן.
אין מה לומר, מעונה לעונה ג'ו מגדילים ראש, משתדרגים, דואגים ללקוחות הנאמנים/ות ומכינים הכל באהבה.
כל פעם אני מופתעת מחדש, או שלא כי אני יודעת שתהיינה הפתעות ומנות חדשות ,חידושים ועינוגים.
כל הירקות טריים וקריספיים וזה כל כך חשוב לי הפרט הזה. בטוחה שגם לכן/ם מידע חיובי ומפורט.
קיץ כעת, כיף לאכול בחוץ, רוצו לנסות את תפריט הקיץ .
קינחנו בסיידר תפוחים חם שהחצי אוהב ואני איך לא?? בקפה הפוך קטן בזכוכית.
ממליצה באהבה.



















