המתכון כל כך ברור ונהדר, אבל, במהלך שיחת טלפון נוספו 3 ביצים שכלל לא היו אמורות להתערבב יחד עם כל החומרים והתוצאה נהדרת שווה.
חומרים:
1 קג קמח לבן
3 כפות שמרים יבשים – השתמשתי בשקית שמרית
חצי כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס שמן
1 ביצה
2 וחצי כוסות מים
ללוש לבצק אחיד ונעים
להתפיח 40 דקות
להדליק תנור על 180 מע'
למלית:
500 גרם גבינת טוב טעם- או כל גבינה כחושה אחרת לאפייה
2 חלמונים
3 כפות קונפלור
3/4 כוס סוכר
כף תמצית וניל
200 גרם צימוקים
לערבב היטב את החומרים.
סירופ סוכר: 3/4 כוס סוכר+ 1 כוס מים לבשל עד שהסוכר נמס
הכנה:
לחלק לחלקים את הבצק- לאחר התפחה ולשטח בעזרת מארוך.
לחתוך ריבועים – הכנתי ריבועים 7X7 והניח מעט ממליט הגבינה ולסגור כמו מעטפה.
אפשר למרוח בביצה טרופה.
להניח בתבנית/מגש על גבי נייר אפייה
ולהכניס לתנור ב15-20 דק'
עד הזהבה יפה.
לאפות 180 מעלות עד הזהבה יפה
מיד כשמוציאים את הגביניות למרוח בסירופ סוכר.
בהגשה אפשר לפדר עם אבקת סוכר.













