בוקר טוב חברות יקרות.
מודה אני לא מחובבת החטיפים, אך כשמדובר בפיצוחים זה כבר סיפור אחר בפני עצמו…
פעם חיבבתי שוקולד ומתוקים יתר על המידה, כך אמרו לי (אני עצמי תמיד חשבתי שאני במידה הטובה), מאז עברו הרבה נהרות של שוקולד והגיל כנראה עושה את שלו ואהבת המלוח והפיקנטי גברה על אהבת המתוקים. מאנצ' כזה שבא פתאום חבל על הזמן..
מגיעות שעות בין הערביים, דמדומים כאלה והתיאבון בלי הרע מתגבר ואז בא לי משהו כזה טעים, – כמו שהילדים אומרים : "רוצים משהו טעים" והתמזל מזלנו ובדיוק אתמול איך שנכנסו החטיפים בהפתעה הביתה, כך אזלו ברגע אחד – אפשר לומר.
טעימים מאוד, בלי כלום ליד, עם כוס בירה ובכלל….
כל הכבוד לאסם על הבכורה בתחום הזה ושרק ימשיך כך!!
אז לראשונה ביסלי מאנץ' מחבר בין חטיף לפיצוחים ומציע מיקס של טעמים ומרקמים.
אסם, השחקנית המובילה בשוק החטיפים בישראל, מרחיבה את מותג ביסלי ומשיקה את ביסלי מאנץ' – מיקס של ביסלי עם פיצוחים. זו הפעם הראשונה בישראל בה מחברים בין חטיף לפיצוחים. לאורך השנים שומר המותג ביסלי על כוחו כמותג חטיפים מוביל ,השלישי בקטגוריית החטיפים בישראל וכעת הוא מתרחב לעולם חדש.
"ביסלי מאנץ'" יושק בשני טעמים: ספרדי ומקסיקני. הספרדי יכיל שני סוגי ביסלי, בתוספת בוטנים וגרעיני חמנייה פיקנטיים והמקסיקני, שני סוגי ביסלי בטעם ספייסי צ'ילי בתוספת בוטנים פיקנטיים וגרעיני חמנייה פיקנטיים.
המוצר החדש מחבר את הביסלי לעולם הפיצוחים הבוגר עם מרקמים וטעמים חדשים ומספק לצרכנים הזדמנות לצריכה "על הדרך" (on the go)
לדברי ליאת קידר פייגין, מנהלת פעילות החטיפים באסם: "ההשקה הייחודית של ביסלי מאנץ' נועדה להפתיע את הצרכנים שלנו עם שילוב מקורי, שאין דומה לו בשוק החטיפים בישראל. קטגוריית החטיפים באסם מונעת ע"י חדשנות וגיוון בטעמים והצרכנים מצפים להשקות חדשות ומקבלים אותן בהתלהבות. ביסלי המחזיק בנתח שוק משמעותי של כ- 12.5% מכלל קטגוריית החטיפים, מתרחב לעולם חדש ואנו מאמינים כי הצרכנים ייהנו מהשילוב הייחודי של ביסלי ופיצוחים".
ההשקה תיתמך בנראות נרחבת בנקודת מכירה, בפעילות מסחרית ותלווה בקמפיין תוכן דיגיטלי.
להשיג ברשתות המובילות. כשרות – בד"צ העדה החרדית.
מחיר מומלץ לצרכן- 3.5-4.5 ש"ל- 40 גר' לשקית.
ביסלי מאנץ' מקסיקני וביסלי מאנץ' ספרדי לצריכה על הדרך.














