בורקס תפוחי אדמה ופטריות
בצק עלים או פילאס או מלווח
למלית
קוביות תפוחי אדמה קטנות מאוד- לחתוך בסלייסר מרובע מבושלות במי מלח
סלסלת פטריות טריות קצוצות גס או פחית שימורים
בצל ענק בקוביות מוזהב במעט שמן (יחד עם הפטריות)
חלבון ביצה
מלח פלפל שחור
חופן ירק שאוהבים-פטרוזיליה,כוסברה,שמיר
בוחשים בעדינות הכל יחד שלא לפגוע בקוביות התפודים
ממלאים וסוגרים למשולש ומדביקים את שתי פינותיו כך שנוצר רווח עגול
גם יפה וגם מתאים לרוטב בתוכו
מורחים חלמון ביצה ומפזרים שומשום
אופים להזהבה ומגישים חם עם רוטב












