וכולם על שאריות חמץ וגם על בישולים לחג
וכולם – כל הספרדים מכינים פראסה אז שלי לא תהיה פראסה
אבל לפריתיקאס של הפראסה משתמשים בחלק הלבן יותר …נשאר לי החלק הירוק …
באתי הביתה עם חשק לבוייקוס חמים…שלא אכין?
טוב אז גם שדרוג…עם פראסה.
כידוע הבולגרים לא זורקים ולכל דבר יש טעם .
החלק הירוק שנותר לי מהפראסה טוגן במעט חמאה מלוחה ותובל בפלפל שחור …שולב לו בעיסת הבוייקוס והופך לו למעדן…
לתוספת טעם טופטף מעט שמן מקונפי שום מעל …
כמה שזה טעיםםםםם.
מטגנים את עלי הפרסה הירוקים חלוטים וקצוצים משהו כמו חצי קילו חלוט ומטוגן במעט חמאה ומקררים מוסיפים פלפל שחור ומערבבים עם עיסת הבוייקוס
2 קוטג'
2 ביצים
אריזה קטנה קמח תופח או350 גרם קמח
יוגורט דנובה מיכל אחד
כף מלח כפית פלפל שחור וכוס שמן חד פעמית
מכינים לחמניות קטנות ומניחים על נייר אפיה אופים שהזהבה ומתעלפים מהטעם .













