![תמונה[1]](https://saloona.co.il/wp-content/uploads/images/iaffa/files/2014/08/p26go3bqkzqba7210xn9-665x498.jpg)
תבשיל רצועות חזה עוף בפטריות ופלפלים
אחרי שבת מתחשק משהו קל ופשוט שלא דורש יותר מדי עבודה.
אצלנו אוהבים מאד את המתכון המצורף.
קל מאד להכנה ותוך חצי שעה יש ארוחת צהריים מצוינת
אני נוהגת להגיש בתוספת אורז.
המצרכים:
1/2 קילו חזה עוף חתוך לרצועות
3 בצלים גדולים
5 פלפלים חתוכים לרצועות
סלסלת פטריות שמפניון טריות או קופסת שימורי פטריות (יוצא בסדר גמור)
2 כפות קטשופ
3 כפות סויה
3 כפות יין אדום
1 קופסת רסק עגבניות (מאה גר')
1 כף אבקת מרק עוף
5 שיני שום קצוצות
2 כפות שמן זית
אופן ההכנה
לטגן את הבצל הקצוץ ב-2 כפות שמן כשמזהיב להוסיף את רצועות חזה העוף ולהמשיך לטגן עד שיזהיבו. להוציא מהמחבת ולהכניס את רצועות הפלפלים והשום לאדות מעט ואז להוסיף את הפטריות ולבשל יחד כעשר דקות.
להוסיף לפלפלים ולפטריות את רצועות העוף , לערבב.
להוסיף את הקטשופ, הסויה, היין, אבקת מרק ורסק עגבניות. לערבב.
להמשיך לבשל עוד כעשרים דקות.
בתיאבון.












