תחתיות ארטישוק עם רצועות פלפל אדום

מנה יפה, טעימה חמצמצה עם טעם של עוד מהירק העדין והנפלא הזה! שידוך נפלא לאורז לבן

DSC_0338למצרכים:

1 ק"ג תחתיות ארטישוק (קפואות ומופשרות) חתוכות לשניים

2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות

1 בצל גדול חתוך לטבעות

1.5 כפיות כורכום

1 כף מלח

1/2 כפית פלפל לבן

צרור כוסברה קצוצה לעיטור

2 כוסות מים רותחים

3 כפות שמן

להכנה:

1. לטגן את הבצל עד שקיפות. להוסיף את רצועות הפלפל ולטגן יחד 2 דקות.

2. להוסיף את תחתיות הארטישוק ולערבב. לטגן יחד 3-4 דקות.

3. להוסיף את התבלינים ולערבב.

4. להוסיף את המים, לכסות את הסיר עם חצי כיסוי ולבשל 40 דקות על אש קטנה.

5. אחרי שכיבינו את האש, לפזר מעל כוסברה קצוצה.

**** תחתיות הארטישוק מגיעות מראש חמוצות. ממליצה לטעום. אם יש צורך 10 דקות לפני סוף הבישול להוסיף מיץ לימון לפי הטעם. אני לא הוספתי.

אהבתם את המתכון? תעשו לייק :) אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!

לב