חומרים:
300 גר' חזה עוף פרוס לרצועות
100 גר' אפונה ירוקה עדינה
150 גר' שעועית ירוקה ארוכה
1 פלפל אדום פרוס לרצועות
לרוטב:
2 כפות שמן
2 כפות קארי ירוק
1 כוס חלב קוקוס
1 כוס ציר עוף
1/4 כוס רוטב דגים
20 גר' סוכר חום
הכנה:
מחממים את השמן בסיר,ומטגנים קלות את הקארי הירוק ,מוסיפים את כל חומרי הרוטב.
מביאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה ומבשלים 10 דק' נוספות.
מוסיפים את רצועות העוף,האפונה,השעועית והפלפלים ומבשלים 10 דק' נוספות.
– שניתי כמויות והורדתי עלי ליים.
מנה נהדרת לאוהבי הקארי.












