במירוץ השבועי שלי עם הזמן- הוא ניצח הפעם
לכן לא נותר לי אלא לרענן עבורכם את ה'על האש' הבאמת טעים שיש כבר ב'ביסים':
מרינדת בלסמי לבשר ולעוף שאין בבית הזה 'על האש' בלעדיה!
קבבונים במילוי גבינת עיזים


סנדוויץ' סטייק עם איולי וסטייל
ועל כל אלו אוסיף מתכון מעולה ומענג של הצי'פס המשפחתיים שלנו, אהבת הבית מגדול ועד קטן.
אי אפשר לצלם בלי איזושהי יד קטנה שבאה לפלח…
תפוחי אדמה מ ע ו ל י ם בתנור
את פטנט הג'ינג'ר למדתי מ'הנשיקה' ועליו הוספתי חרדל גרגרים שלם שעושה אותם נורא יפים…
- תפוחי אדמה מהזן החמאתי צהבהב
- כמויות שוות של שום כתוש, גינג'ר מגורר וחרדל גרגרים שלם*
- שמן- זית בנדיבות, מלח ופלפל טרי
נו, לא ממש מתכון מסודר כאן- חותכים, מערבבים, מתבלים- הכל בנדיבות ורוחב לב (על 4-5 תפוחי אדמה גדולים משהו כמו *כפית גדושה מכל דבר)
מעבירים לתבנית וצולים בחום גבוה (200 צלסיוס) כשעה או עד שרך ושחום- זהוב. כדאי לתת ערבוב פעם אחת באמצע.
כשמוכן, מכבים את התנור, מכסים איכשהו (נייר כסף, נייר אפיה) ומשאירים לעמוד כעשר דקות במקום חמים- זה גורם להם להיות רכים ממש ואויש טעימים כל- כך…
חג טוב ועצמאי,
הילה.















