חומרים:
10 פרוסות דקות של שייטל- טרי ( לבקש מהקצב לפרוס דק דק
20 יח' אספרגוס- רק החלק עם ה"פרח"
קיסמים מעץ.
הכנה:
כל פרוסה לחתוך באמצע,
למרוח בפסטו
אפשר להניח גבינה מעושנת
ומעל אספרגוס.
לגלגל ולהדק בעזרת קיסם.
עדיף לצרוב על פלנצ'ה
אני אוהבת את נתח השייטל, אפשר לעשות איתו המון דברים, נתח שלם, שניצלים ,לגלגל וסתם לצרוב על האש/במחבת.
נתח ללא שומן.

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?