4 דפי פילו
חמאה מומסת
קוקוס קלוי או רגיל
5 תפוחים עץ ירוקים קלופים ,חתוכים לקוביות ומקורמלים בסוכר ומעט חמאה
ביצה למריחה מעלה
הכנה:
למרוח כל דף פילו בחמאה מומסת ולפזר מעט קוקוס
לבנות כך 4 עלים.
את התפוחים המקורמלים להניח באחידות ב1/4 דף.
בצק פילו קליל לעבודה ותמיד מצליח

רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי מעניינות שלנו ישירות למייל?

האתר שלנו משתמש בעוגיות כדי לשפר את החוויה שלך. למידע נוסף על: cookie policy


רוצה לקבל ניוזלטר עם הכתבות הכי
מעניינות שלנו ישירות למייל?