נעים מאד, רויטל רוט, עורכת דין ומגשרת סטייליסטית ומעצבת אירועים.
אז איך הכל התחיל?
אחרי שנים בתחום המשפט, עולם שהוא ברובו צבעי שחור ולבן, החל בקוד הלבוש האחיד של עורכי הדין ועד חוקים שאינם ניתנים לשינוי, הרגשתי צורך עז לצאת מהקופסא, ללמוד, להתחדש, להתרגש ולמלא את החיים בצבע.
נרשמתי לקורסים וסדנאות, שלכל אחד מהם היתה נגיעה כלשהי בתחום העיצוב והיצירה, שמאז ומעולם נמשכתי אליו עוד מימי ועדת קישוט בבית הספר היסודי. אבל עדיין לא ידעתי מה בדיוק אני רוצה לעשות עם זה. בעיקר היה לתחביב והעשרה.
ואז פתאום הכל הסתדר. לפני 3 שנים בדיוק, חברה טובה ביקשה ממני ומאחותי שנעצב את אירוע בת המצווה של בתה. איך זה קרה? כי הבת שלה מאד אוהבת את הטעם שלנו, וכך היה, קפצנו למים. הסתבר לנו שעיצוב אירוע משיק ברבדים רבים לתחום ההום סטיילינג שלמדנו.
אחרי האירוע ביקשו מאיתנו כרטיסי ביקור ולא היו לנו כמובן אז הדפסנו, וכן, גם הקמנו עסק לעיצוב וסטיילינג שנקרא Hila & Revital.
כך התחיל להתגלגל סיפור האהבה של אחותי הילה ושלי עם עולם העיצוב.
מפה לשם התפתחנו לכיוונים רבים ומעניינים. התחלנו בעיצוב שולחנות קונספט, המשכנו בעיצוב אירועים, בין לבין בכתיבת כתבות בנושא עיצוב וסטיילינג בעיתונים ומגזינים שונים, העברת סדנאות סטיילינג, ובשנה האחרונה מיתוג ועיצוב לעסקים. על הדרך הכרנו אנשים מעוררי השראה ועיצבנו בלוקיישנים מיוחדים, בקיצור המון המון צבע וענין.
לעיצוב יש שפה מיוחדת, היא משתנה ממקום למקום, מצורך אחד לאחר, אבל תמיד מתוך רגש ואהבה וכך נוצר הקסם.
עיצוב: HILA & REVITAL
עיצוב: HILA & REVITAL
עיצוב: HILA & REVITAL
מרגש אותי לראות, שלשינוי שעשיתי היה סוג של אפקט הפרפר, שנתן לנשים אחרות כח לעשות שינוי, להאמין בעצמן וללכת בעקבות החלום.
אין ספק כי דיגיטליות בעסקים וסלונה יסללו לנו דרכים למחוזות חדשים שעדיין לא הגענו אליהם.
מוזמנים להמשיך לעקוב אחרי הפוסטים הבאים בבלוג.
בפוסט הבא, טיפים שנבחרו במיוחד בשבילכם מעולם עיצוב האירועים.
להתראות בשמחות














