שוקי עוף -קנטאקי פרייד צ'יקן – אפוי…

בחורה עם מחשב נייד

 

שוקי עוף בפירורי לחם

הכל התחיל משתי שקיות תמימות של מוצר חדש שיצא לשוק פירורים לשניצל ללא טיגון  וגיסתי קבלה אותן .גיסתי מקסימה אבל היא ובישול נו ויי

באתי לקפה והיא אומרת תראי מה קבלתי וקחי כשתכיני תקראי לי לטעום …

אני מתה על קנטקי פרייד צ'יקן אבל לא מתה על טיגון העוף

גם קלוריות מיותרות וגם בחום הזה למי בא לטגן והפירורים הללו ניצנצו לי …למה רק לשניצל אמרתי לעצמי

אז הפתרון היצירתי שלי זה טורבו הכי חם שיש וחצי שעה של אפיה בו והאפקט כמו של מטוגן …

קנינו שוקי עוף טריות והיידה לעבודה

למצרכים –

14 שוקי עוף טריות ומנוקות

שקית פירורים לשניצל ללא אפיה בכל מרכול

2 ביצים קטנות

כפית פפריקה מעושנת ,חצי כפית גבישי שום (לא אבקה- גבישים)

טריאקי,צ'ילי מתוק חרדל ומי שרוצה מוזמן לתבל כראות עניו

משרים את השוקיים בביצים הטרופות עם התבלינים ל10 דקות

מניחים על נייר אפיה בתבנית ומצפים בפירורים מהשקית

מכניסים לתנור טורבו מחומם מראש על 250 מעלות לכחצי שעה

בודקים שהשחים ומכבים אש

אוכלים חם עם סלט ותפוחי אדמה אפויים או צ'יפס …

הילדים מתים על זה

 עוף קנטקי

leazohar-הבית הזוהר של לאהל'ה
כי אני בולגריה כי אני יפואית ברמ"ח איברי כי אני אוהבת את האוכל שיצרו הסבתות כי ישבתי ולמדתי מהסבתות שלי אחת יפואית ואחת ירושלמית אוכל אותנטי . כי אני אוהבת לנסות הכל מכל להריח ,לטעום וליצור יש מאין וממצרכים רגילים לשנות סדרי עולם . לכן הבלוג שלי קיים כדי לשתף אתכם בחלומותי ובישומם.