שוקי עוף בקשיו –
שוקיים כמספר הסועדים.
המון בצל -5-6 מעט קמח לקימוח,חופן קשיו שזה בערך כ-60 גרם בתוך שקית ניילון לחבוט בהם עם כלי כבד אז חלק יהיה מעוך לרוטב ,3 כפות טריאקי,כפית פפריקה מתוקה,3 זרעי הל שבורים,פלפל שחור גרוס גס ,כף סוכר חום,חצי כוס מים,מלח לפי טעם.
לא צריך המון נוזלים כי יש את הבצל .מעט מאוד שמן .
חותכים את הבצל לחצאים ופורסים דק . קודם כל מקמחים את השוקיים וסוגרים אותם במחבת גדולה ועמוקה כמו בתמונה. מוציאים ובשמן שנותר מטגנים את הבצל .
כשמזהיב מוסיפים את השוקיים מים ותיבול ומבשלים על אש קטנה לפחות שעה והופכים אותן מדי פעם .
ברבע שעה הנוספת מוסיפים קשיו ותבלינים בוחשים ומתקנים תיבול ואם חסר נוזלים אז מוסיפים מים רותחים.
מסירים מהאש ומגישים חם עם אורז באטריות מטוגנות או אורז לבן . בתיאבון.
שוקי עוף בקשיו

איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0










