שבוע מנות צ'כיות במלון דניאל הרצליה מרשת טמרס

בחורה עם מחשב נייד

לכבוד חג החנוכה, מזג האוויר הקריר והצורך לאוכל חם, מגיעות לביקור המנות המובילות מהמטבח הצ'כי למשך שבוע במסעדת עלמה הכשרה במלון דניאל הרצליה מרשת טמרס.

במסגרת חילופי משלחות ישראל-צ'כיה בשבוע שעבר , ביקר צוות מלון דניאל הרצליה מרשת טמרס ברשת מלונות Jan היוקרתית בצ'כיה המחזיקה במלונותDuo , Ruze ,  Old inn בהם הגישו לקהל הלקוחות אוכל ישראלי במשך שבוע. התגובות היו נפלאות ושיתוף הפעולה ממשיך גם בארץ.

בחג החנוכה הקרוב, בין התאריכים  7-14/12/15 הגיע השף המוביל של רשת המלונות היוקרתית Jan, מיכאל פקאנדי (michal Pakandl) ויכין בעצמו מגוון מנות מהמטבח הצ'כי ביניהן: מנות ברווז מיוחדות, בלינצ'ס ברוטב דובדבן ,ריזוטו פטריות, גולש בקר צ'כי, כופתאות, לביבות , כריכים פתוחים,מקרוני עם פטה כבד – מנה חלומית! ועוד.

המנות יוגשו בארוחות הבוקר והערב לאורחי המלון מלון ויככבו למשך שבוע בתפריט מסעדת עלמה הכשרה בלובי המלון.

בתאריך 7.12 זכיתי להשתתף ביריית הפתיחה של האירוע במעמד של שגריר צ'יכיה בישראל מר איבו שוורץ, מר איתן גולדמן, רפי ויינר מנכל מלונות טמרס ואושרת יואב מנכלית מלון דניאל.

במסיבת קוקטייל של שבוע האוכל הצ'כי זכיתי באפשרות להיחשף לקבלת אורחים של מטבח הצ'יכי.

במהלך השבוע האורחים יכולים להינות ממטעמים הצ'כיים אותם מכינים שפים מצ'כיה.

המטבח הצ'כי, ידוע כמושפע מאוד מסגנונות הבישול בארצות השכנות, מהמסורת הוינאית, וממאכלים וסגנון בישול שהגיע ממזרח אירופה. רבות מהעוגות ומיני המאפה הפופולרים במזרח אירופה מקורם בצ'כיה.

בקוקטייל החגיגי טעמתי מהשטרודל חם עם רוטב וניל ומפנקיק עם פירות יער.

בימים בהם יתארח השף במסעדת עלמה במלון דניאל הרצליה יגיש מגוון סוגים של לביבות עשויות מחומרי גלם שונים לרגל החג: לביבות כרישה, לביבות בטטה, לביבות תפוחים ועוד.

שבוע המנות הצ'כיות במסעדת עלמה

יתקיים בתאריכים 7-14/12 בשעות פתיחת המסעדה 09:00-23:00

טווח מחירים למנות : 30-100 ₪ למנה .

להזמנת מקום במסעדה : 09-9528210