רצועות סינטה עם סלט גדול

אז לפני עשרה ימים התחלתי תהליך של אורח חיים בריא יותר – הרבה ספורט ושמירה על תזונה בריאה יותר.

ורציתי להגיד שאני מרוצה מעצמי עד מאוד!

אז לפני עשרה ימים התחלתי תהליך של אורח חיים בריא יותר – הרבה ספורט ושמירה על תזונה בריאה יותר.

ורציתי להגיד שאני מרוצה מעצמי עד מאוד!

יש לי מאמנת אישית שהולכת איתי פעם בשבוע ונותנת לי הרבה מוטיבציה.

FB_IMG_1495719979489

אני מקפידה גם ללכת בלעדיה בים או בפארק וההליכה עושה לי טוב.

התחלתי גם לרוץ. בקטנה כזה.

פעם ראשונה רצתי עשר שניות, אח"כ רצתי חצי דקה ואתמול רצתי שתי דקות רצוף. אולי לחלקכם זה נראה מעט זמן ודי פשוט, אבל בשבילי זה הישג ענק ונפלא.

גם התזונה אני מקפידה לאכול ארוחות קטנות יותר, בלי נשנושים ועם הרבה ירקות, טונה במים וביצה קשה.

אני מרגישה קלילה יותר ובריאה יותר.

FB_IMG_1495719987685

כל לילה לפני השינה, שאני מרכיבה את המסכה של מכשיר ה- SPAP, אני מודיעה לו "שאנחנו" – זה זמני ובקרוב (מאוד, אני מקווה), אנחנו הולכים להיפרד.

אני לא מוכנה לקבל את זה שאני צריכה את המכשיר הזה ועושה ככל יכולתי להיפטר ממנו בהקדם!

מבחן ראשון שהיה לי השבוע, ועברתי אותו בהצלחה – היה אירוע חברה שהשתתפתי בו.

היו מלא מגשים עם מאפים, טורטיות, סביח, סנדוויצ'ים ומלאן קינוחים. בין כל אלה הסתתרו גם מגשי ירקות. אני אכלתי רק ירקות ולא התפתיתי לשום דבר אחר ומגיע לי מילה טובה על זה.

אני עוד מחפשת את דרכי בעניין התזונה, אבל כרגע אני מתכוונת לאכול בריא ובכמות מועטה יותר ולשתות הרבה מים (זה מרגיז ללכת הרבה לשירותים!).

קיבלתי כ"כ הרבה תמיכה ואהבה אחרי הסטטוס והפוסט שלי בבלוג, שהייתי ממש מופתעת ומאושרת.

זה נפלא להיות מוקפת בחברים כ"כ מפרגנים וההפתעה הגדולה ביותר הגיעה מאנשים שאני לא מכירה בכלל ונחשפו לתהליך והחשיפה שלי. קיבלתי מחמאות על האומץ והחשיפה וגם פנו אלי המון אנשים בפרטי וחיזקו וחיזקו.

כיף גדול ורק שימשיך ככה.

מצרפת לכם מתכון פשוט שמכיל חלבון והרבה ירקות וגם תואם את דיאטת הפליאו .

אני באמת בודקת עם עצמי לגבי הדיאטה הזו ונראה לי שהיא תתאים לי.

אם יש לכם תובנות לגבי הפליאו, אשמח לשמוע.

והנה המתכון: רצועות סינטה עם סלט ירקות

מצרכים ל- 4 מנות:

חצי ק"ג סינטה חתוכה לסטייקים דקים

שמן זית

חבילת חסה (לא משנה איזה – ערבית, עגולה, משי או סלנובה. אני השתמשתי בחסה משי)

2 עגבניות

5 פטריות

1 בצל סגול

לימון

מלח גס או אטלנטי (לא חבה, אפשר גם מלח דק רגיל)

פלפל גרוס

אופן ההכנה:

מחממים כף 1 של שמן זית במחבת פסים וכאשר השמן חם מניחים את הסטייקים במחבת

מתבלים במלח ופלפל

כעבור דקה הופכים את הסטייקים לעוד דקה

חשוב שהמחבת תהיה חמה וחשוב לא לצלות יתר על המידה – אני אוהבת מדיום וול, שזה ורוד באמצע ולא מדמם

לאחר שכל הסטייקים מוכנים פורסים אותם לרצועות

בקערה גדולה שמים את החסה השטופה

פורסים את העגבניות, הבתל והפטריות לרצועות דקות ומעבירים לקערה

מתבלים שעוד כף שמן זית, לימון ומלח

ומערבבים הכל ואוכלים

אם נשארות לכם רצועות סינטה, שימרו אותם במקרר ואפשר להכין גם למחרת.

את הסלט מומלץ להכין טרי

 IMG-20170523-WA0003

בתיאבון והרבה בריאות!

שלכם בישולמד – בישול ביתי מהלב

 

אם תרצו לעקוב אחרי התהליך שלי גם בפייסבוק – לימור שורק (בעברית)

ובאינסטגרם limorsorek