למצרכים:
1/2 ק"ג קמח תופח
1 ביצה
1 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
50 גרם חמאה מומסת
1 כף גדושה של זרעוני יאנסון
גרידת לימון, ווניל 1 כפית
1/2 כוס מים
להכנה:
לשים את כל המצרכים בקערת המיקסר עם וו גיטרה וללוש יחד עד איחוד.
לחלק את הבצק לשתיים.
לרדד כל חלק לעלה דק ובעזרת גלגלת משוננת לחתוך מלבנים צרים וארוכים.
להניח בתבנית אפיה עם מרווחים קטנים בין האחד לשני. בעזרת צובטן או בעזרת מזלג לחורר/לצבוט את העוגיות.
לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 20 דקות או עד שהעוגיות מזהיבות.
לשמור בקופסא אטומה.
להכין תה חם, להוסיף נענע ולטבול עוגיה בתה. עכשיו תגידו, אין הן???????














