כשאני מוצאת את עצמי מבשלת ריבה אני יודעת שהחורף מתקרב או שלפחות כבר ממש סוף הקיץ. כנראה שהפעם נרדמתי בשמירה, כי התחלתי להכין ריבות רק בשבוע שעבר כשגיליתי אצל הירקן סלסילות עגבניות שרי כתומות שנראו נהדר.
החומרים:
2 קופסאות עגבניות שרי (בערך 1 ק"ג)
2.5 כוסות סוכר
מיץ לימון סחוט מלימון אחד
מקל קינמון
רבע כוס מים
אופן ההכנה:
מכניסים לסיר את העגבניות, הסוכר, הלימון, המים ומקל הקינמון.
מבשלים ומדי פעם מערבבים.
מבשלים עוד קצת
אחרי בישול של בערך שעה הריבה מוכנה. מעקרים צנצנות ריקות במיקרו כדקה ומעבירים אליהן את הריבה. אוטמים היטב ושומרים במקרר.
בתאבון!
















