חומרים:
8 דפי אורז עגולים וגדולים
קערת מים- להשרות את דפי האורז
מלית:
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
2 מלפפונים חתוכים לרצועות דקות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
10 סמ' ג'ינג'ר טרי, קלוף וחתוך לרצועות
1 כף שמן שומשום
1/4 כוס סויה
כמה ענפים של עלי נענע
רוטב דגים ( למי שיש)
2 כופת רוטב פאד תאי
הכנה:
להכניס לקערה את כל הירקות החתוכים
להכניס את כל הרטבים ולתת לנוח 1/2 שעה.
את עלי האורז שורים במים 15 שניות ולהניח על מגבת.
מניחים על דפי האורז את הירקות בחלק התחתון ,לפזר כמה עלי נענע על דף האורז ולהתחיל לגלגל ,להכניס את הקצבות ולהמשיך לגלגל ( כמו אגרול)












