חומרים:
5 חלבונים
225 גר' סוכר
1/2 כפית חומץ יין לבן
1 כפית קורנפלור
1/2 כפית תמצית וניל
1 מיכל שמנת מתוקה
2 כפות לימון
2 כפות גרד לימון
הכנה:
לחמם תנור ל 190 מעלות
את החלבונים להקציף , תוך הוספת הסוכר. להוסיף את החומץ, קורנפלור ווניל.
לצקת לתבנית ( על גבי נייר אפייה) ולאפות 17-18 דק'- לקרר
להקציף את השמנת המתוקה ולהוסיף את מיץ הלימון וגרדת הלימון.
את החלבונים האפויים (מרנג) להפוך על נייר אפייה ומקלפים את הנייר הישן.
מורחים את קרם הלימון באופן שווה.
מגלגלים ומכניסים למקרר.
תיהנו.














