לרגל חג השבועות מרחיבה אסם את סדרת הקרקרים ומשיקה קרקר חדש: קרקר כפרי – קרקר פריך וטעים עם פיזור של שומשום, קצח, שיבולת שועל וזרעי פשתן. הקרקרים משתלבים נפלא על שולחן החג לצד שלל הגבינות והמטבלים ומהווים פתרון טעים וקל הכנה לכל שולחן חג ולכל אירוח.
קרקר נוסף בסדרת הקרקרים של אסם לשבועות, שמושק במהדורה חוזרת לאור ההצלחה, הוא קרקר דגנים במליחות עדינה.

צילום: סטודיו אסם
הקרקרים החדשים יכולים לשמש כבסיס לטאפאסים טעימים שניתן להכין בקלות ובמהירות ולהרכיב בעזרתם צלחת חג צבעונית, עשירה ומרשימה – קרקרים בשילוב גבינות קשות או גבינות למריחה בשילוב ירקות קלויים או טריים, ממרחים שונים, כגון טפנד זיתים וסלטים. בנוסף, ניתן להשתמש בקרקרים כבסיס לפשטידה או סתם כך לנשנוש מהנה. שולחן חג השבועות יקבל גוון חדש ומראה מפתה במעט מאד השקעה.
לדוגמא הצעה למתכון טאפאסים: סלט קפרזה על קרם קרקר
מצרכים: קרם קרקר אסם, 200 גרם מיני כדורי מוצרלה או גבינת צפתית חתוכים לחצי, 200 גרם עגבניות שרי חתוכות לרבע, חצי צרור עלי בזיליקום, שמן זית, מלח גס, פלפל שחור גרוס.
אופן ההכנה: מערבבים את כל המצרכים ביחד, ומתבלים עם מלח ופלפל לפי הטעם. מסדרים את הסלט על גבי הקרקר ומגישים.
מחיר מומלץ לצרכן:7.5-8.5 ₪
כשרות: בד"צ העדה החרדית











