מזכרת מאבא שלי – כוס קמח ביצה אחת שלמה רבע כפית מלח ומים כמה שנכנס , לשים לבצק נעים מניחים מכוסה במפית לחה לרבע שעה – לא במקרר – מרדדים עלה דקיק ובעזרת חותכן עגול קורצים עיגולים , את הגודל אתם קובעים , ממלאית במלית תפוחי אדמה או בשר , למלית תפוחי אדמה : תפוחי אדמה מבושלים במי מלח , בצל מטוגן , פלפל שחור וחלבון ביצה , למלא את העיגולים ולסגור , להרתיח מי מלח ולבשל (הכיסונים צפים ברגע שהם מוכנים ) מסננים מהמים , במחבת מתיכים שומן עוף (אני ויתרתי ושמתי שמן ) ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה , את הקרפלך המוכנים מערבבים עם הבצל המטוגן , מפזרים מעל מלח ופלפל שחור "ומתים מתענוג" להגיש עם שמנת חמוצה ליד.
קרפלך

הכתבה הבאה


כל סוף הוא התחלה חדשה
כל סוף הוא התחלה חדשה
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0









