קציצות מדהימות שהגיעו ביום של הפסקת אש, ביום מאכזב במיוחד יצאו קציצות מדהימות ומפתיעות במיוחד!
1 כרשה חתוכה לחתיכות קטנות
חתיכה של דלעת מגורדת בפומפייה גסה
2 קישואים (לא מקולפים אך שטופים) מגורדים על פומפייה גסה
1 תפוח אדמה מגורד על פומפייה גסה
1/2 קוביה של גבינת פטה/בולגרית מפוררת
2 ביצים
1 כוס פירורי לחם
מס' גבעולים של שמיר קצוץ קטן (לא לוותר נותן טעם וריח מדהים)
5 כפות אגוזי מלך קצוצים (נותן טעם וקראנץ' מדהים)
מעט מלח (לא הרבה כי יש את הפטה)
להכנה:
1. אחרי ביצוע של ההכנות (החיתוך והגירוד) של הירקות לשים הכל בקערה.
2. להוסיף את פירורי הלחם והביצים ולערבב הכל היטב!
3. להניח נייר אפיה בתבנית וליצור קציצות.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כחצי שעה עד 40 דקות (עד שיזהיבו)
5. כל כך טעים שאי אפשר להפסיק לחטוף מהתבנית 🙂
אהבתם את המתכון? תעשו לייק
אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!















