למצרכים:
500 גרם כרובית מחולקת לפרחים – חלוטה במים רותחים עד ריכוך – עד שנועצים מזלג והוא ננעץ בקלות ללא התנגדות. מצד שני לא לבשל יתר על המידה שהכרובית תתפורר. לסנן ולצנן.
1 צרור גדול של כוסברה שטופה
1 ביצה
1/2 כוס פירורי לחם
גרידה מלימון אחד
מלח
פלפל שחור
להכנה:
1. לשים במעבד מזון את הכוסברה והכרובית ולקצוץ בפולסים קצרים את הירקות. להעביר לקערה.
2. להוסיף לקערה את שאר המצרכים ולערבב היטב.
3. ליצור קציצות ולהניח אותן בתבנית אפייה כשעליה נייר אפיה.
4. לאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך חצי שעה.
5. להעביר לצלחת הגשה, לסחוט מעל לימון טרי ולהגיש.
ב ת י א ב ו ן














