
חומרים:
9-10 קישואים קטנים ,שטופים היטב
1 כוס אורז- עדיף בסמטי
2 בצלים – 1 לתערובת האורז והשני לרוטב
1 כפית שטוחה של מחית קארי צהוב- למי שאין 1 כף קארי (אבקה)
1 קופסא של עגבניות מרוסקות
1 כוס מים
2 כפות שמן
3 שיני שום
מלח, פלפל שחורהכנה:
1. לחתוך את "ראש" הקישוא ולרוקן – אפשר בעזרת "חולץ גרעיני תפוח" או בעדינות עם סכין
- את ליבת הקישוא לא לזרוק, נכניס אותם לסיר עם העגבניות.
2. בסיר קטן לטגן בצל עד הזהבה עם כף שמן, להוסיף את מחית הקארי- לקרר
3. למלא סיר ב5 כוסות מים רתוחים , להוסיף את האורז + מעט מלח ולערבב עד שהאורז רך.
לסנן את האורז.
4. לערבב את האורז והבצל ולתבל במלח ופלפל.
5. בסיר שטוח ורחב- לטגן את הבצל השני, להוסיף את השום (פרוס או כתוש) , להוסיף את העגבניות להוסיף 1 כוס מים ולערבב, בשלב הזה יכולים להוסיף , כורכום, פפריקה אדומה
פלפל חריף וכו'.6. להביא לרתיחה , להקטין להבה ולבשל 10 דק'.
7. למלא את הקישואים בעזרת כפית.
8. לסדר את הקישואים בסיר, ולבשל. אפשר להפוך אותם בעדינות.
9. לבשל 20 דק' או עד שהקישואים רכים. 
תיהנו
קישואים ממולאים באורז וקארי
תרפיה , ריפוי בעיסוק וטעים טעים

הכתבה הבאה


סיפור של ראשית החורף
סיפור של ראשית החורף
איך הייתה הכתבה?
אוהב0
עצוב0
שמח0
עייף0
כועס0
מת0
קורץ0










