צלי עוף עם פטריות שמפניון ופורצ'יני

צלי עוף עם פטריות שמפניון ופורצ'יני

למצרכים:

10 פטריות גדולות חתוכות לפרוסות גדולות

1 חב' פטריות פורצי'ני מיובשות (בכל סופר) מושרות ב-3/4 כוס מים רותחים

4 כרעיים

מלח

פלפל

ציר עוף

להכנה:

בסיר גדול שטוח לטגן את הכרעיים עד שישחימו ולהוציא לצלחת בצד.

באותו הסיר לטגן את פרוסות פטריות השמפיניון עד שיזהיבו להוסיף את הפורצ'יני (לא לזרוק את המים!!!! הם שווים הון לצלי) ולטגן תוך כדי ערבוב עוד 2-3 דקות.

להוסיף את העוף  לסיר בין הפטריות. להוסיף את המים של הפטריות (עשירים מאוד בטעם ובארומה) ועוד כוס ציר עוף. (או 1 כוס מים רותחים + 1 כף אבקת מרק). להוסיף את המלח ואת הפלפל ולבשל יחד על אש קטנה 3/4 שעה. לתבשיל לא צריך להיות הרבה נוזלים.

טעים, עשיר בטעם וארומה של פטריות. מצויין עם אורז לבן או פירה.

אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!