למצרכים:
800 גרם ברוקולי חלוט במים (להכניס את הברוקולי לסיר מים רותחים ולתת לו בישול של 10 דקות, לסנן ולהעביר לכלי עם מים קרים/קרח מה שיפסיק את הבישול שלו וישמור על הצבע הירוק היפה שלו)
לשים בקערה:
1 קוטג'
3 ביצים
3 כפות קמח תופח
50 גרם גבינה בולגרית מפוררת
1/2 כוס גבינה צהובה מגורדת
1/2 כפית מלח
לעיטור:
שיבולת שועל
להכנה:
לערבב היטב. להוסיף את הברוקולי החלוט ולערבב בעדינות (לא למעוך אותו!)
להעביר לתבנית משומנת, לעטר עם שיבולת שועל מעל ולאפות בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות למשך 40 דקות.
אהבתם את המתכון? אם אתם רוצים להתעדכן בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש, לחצו על כפתור ״עקבו אחרי״ בצד שמאל למעלה, הכניסו את כתובת המייל שלכם וקבלו הודעה למייל בכל פעם שיתפרסם מתכון חדש. בתאבון!













