חומרים:
לבצק:
100 גר' חמאה
2 כפות מים קרים
כוס וחצי קמח "כרגיל"
מלית:
3 בטטות ארוכות -פרוסות דק דק
3 ענפים של זעתר – להשתמש רק בעלים.
1 שמנת לבישול 9%
שבבי בצל מטוגן
גבינת פטה מפוררת
גבינה צהובה, גאודה, פרמז'או.
מלח+ פלפל שחור גרוס גס
הכנה:
את הבצק להכין ולשטח בתבנית משומנת ולאפות 7 דק'.
את פרוסות הבטטה לסדר סביב סביב,
לפזר מעט פטה ובצל ומעט מהעלים ומעל לתבל במלח+ פלפל
וכך עוד שורה ועוד שורה.
את השמנת לפזר מעל השכבה האחרונה ולהכניס לתנור.
30-45 דק בחום של 180 מעלות.
תיהנו












