






















המנה פיקנטית-
באדיבות: יובל חרותי שף ראשי ברשתות סושיה ופרנג'ליקו
תצלום המנה באדיבות המסעדה.
רכיבים:
- 50 גרם – בצל לבן חתוך לרצועות דקות
- 30 גרם – בצל ירוק חתוך למקלות באורך 2 ס"מ
- 50 גרם – כרוב לבן חתוך לרצועות דקות
- 20 גרם – נבטים סיניים
- 40 גרם – פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
- 120 גרם – בקר /עוף/ טופו
- שמן צ'ילי – לפי הטעם, ניתן להשתמש גם בצ'ילי חריף או פלפל ירוק חריף
- 100 מ"ל- רוטב סצ'ואן
- 20 גרם רוטב צ'ילי מתוק
- 220 גר' – נודלס מבושל או 1 אריזה של נודלס מוכן
הכנה:
מחממים 15 גר' שמן בווק, מוסיפים את הבצל ומקפיצים עד שהוא מזהיב, מוסיפים את הבקר.עוף/טופו ואת יתר הירקות מלבד הבצל הירוק והנבטים וממשיכים להקפיץ עד שהם מוכנים.
מוסיפים, רוטב סצ'ואן, צ'ילי מתוק, שמן צ'ילי, בצל ירוק ואת הנודלס וממשיכים להקפיץ עד שהמנה מוכנה וספוגה ברוטב.
מעבירים לצלחת הגשה ומקשטים עם נבטים טריים מעל














